FOTO Apariţie neconvenţională: Ducesa Kate, în blugi şi hanorac!

17 decembrie, 2014

Cine s-ar fi aşteptat s-o vadă şi pe asta? Sau poate din contră, ne doream s-o vedem pe Ducesa de Cambridge şi în viaţa cea de toate zilele, cum era înainte să-şi cunoască Prinţul... în haine lejere, ca de zi cu zi!

Cine s-ar fi aşteptat s-o vadă şi pe asta? Sau poate din contră, ne doream s-o vedem pe Ducesa de Cambridge şi în viaţa cea de toate zilele, cum era înainte să-şi cunoască Prinţul... în haine lejere, ca de zi cu zi! Mai mult, acum pe soţia Prinţului William a lovit-o din plin instinctul matern.

Nu doar pentru că este însărcinată cu al doilea moştenitor regal, ci şi pentru că recent şi-a făcut prieteni noi în rândul copiilor, ajutându-i pe micii cercetaşi din Londra să-şi primească insignele speciale Disability Awareness. Şi asta nu e tot: pentru prima dată, o vedem pe Kate fără ţinută oficială regală.

Pentru ocazia întâlnirii cu copiii, Ducesa de 32 de ani a dat rochiile midi şi accesorizate elegant pe o pereche de blugi comozi şi un hanorac negru, confortabil. Şi, pe lângă această ipostază neobişnuită de cercetaşă, avem şi un video postat pe Instagram cu ea şi cu copiii, în timp ce îndeplineau diferite provocări care să-i înveţe să se descurce şi în cazul dizabilităţilor. Totul pentru o cauză bună!

The Duchess of Cambridge helps Fynley Gooch aged six a member of the 23rd Poplar Beaver Scouts Colony in London to ice a cake wearing a blindfold tonearm his disability awareness badge. The vist is in support of The Scout Association #Betterprepared campaign to extend the reach of Scouting and recruit more adult volunteers Ein von Clarence House (@clarencehouse) gepostetes Video am Dez 12, 2014 at 11:57 PST

The Duchess of Cambridge helps Fynley Gooch aged six a member of the 23rd Poplar Beaver Scouts Colony in London to ice a cake wearing a blindfold tonearm his disability awareness badge. The vist is in support of The Scout Association #Betterprepared campaign to extend the reach of Scouting and recruit more adult volunteers

Ein von Clarence House (@clarencehouse) gepostetes Video am Dez 12, 2014 at 11:57 PSTRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg