FOTO Apariţie penibilă pentru Angelina Jolie

13 mai, 2014
angelina jolie pudra pe fata jpeg

Eh, li se întâmplă şi celor mai atenţi! Frumoasa actriţă a suferit o apariţie cam jenantă la premiera filmului produs de Brad Pitt, unde a fost fotografiată cu un surplus de pudră albă pe faţă şi pe piept, pozând zâmbitoare încă de la coborârea din maşină, până pe covorul roşu.

Eh, li se întâmplă şi celor mai atenţi! Frumoasa actriţă a suferit o apariţie cam jenantă la premiera filmului produs de Brad Pitt, unde a fost fotografiată cu un surplus de pudră albă pe faţă şi pe piept, pozând zâmbitoare încă de la coborârea din maşină, până pe covorul roşu. Bineînţeles, nu era conştientă de machiajul nereuşit.

image

La premiera filmului “The Normal Heart” din New York, Angie şi Brad au păşit zâmbitori şi îmbrăcaţi la patru ace pe covorul roşu, însă actriţa de 38 de ani nu şi-a dat seama că a exagerat mult cu pudra albă de pe faţă – pe obrazul stâng – şi decolteu. În rest, ţinuta ei a fost perfectă: o rochie neagră de cocktail, fără bretele şi lungă până la genunchi, accesorizate cu sandale tot negre.

Poate din grabă, poate din neatenţie, pe ultima sută de metri, fiind prinsă cu promovarea lui “Maleficent”, filmul în care joacă un rol negativ? Cine ştie. Să ne amintim de-acest moment rar, căci imaginea impecabilă pe care-o afişează Angie de atâţia ani cu siguranţă nu ne va mai oferi astfel de momente!

FOTO WENN, GETTYRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate