FOTO Apariţie penibilă pentru Gaga: “Marilyn Monroe”, în rochia de mireasă a unei vedete!

8 decembrie, 2014
fotorcreated 3 jpeg

Partea bună în prezenţa artistei de 28 de ani este că a atras atenţia cu imaginea angelică, imitând-o pe Marilyn Monroe în stilul ei Gaga – cu un machiaj strălucitor. Dar există o parte proastă:

Partea bună în prezenţa artistei de 28 de ani la evenimentul de mare clasă de la Kennedy Center este că a atras atenţia cu imaginea angelică, imitând-o pe Marilyn Monroe în stilul ei Gaga – cu un machiaj strălucitor. Buclele blonde, retro, cât şi rochia elegantă şi albă sunt puncte în plus pentru apariţia ei de bun gust – rare, de altfel – iar faptul că frumosul ei iubit, actorul Taylor Kinney, a însoţit-o la gală e şi mai interesant, cu cât cei doi nu au mai pozat împreună de 3 luni. Dar dragostea lor e la fel de mare, date fiind alinturile lor de pe covorul roşu...

image

Dar există o parte proastă: poate c-a imitat-o ea pe iconicul sex-simbol, dar alegerea rochiei cu capă nu a fost prea inspirată. Sau, de fapt, prea originală, că inspirată a fost: este izbitor de asemănătoare cu cea de mireasă pe care a purtat-o Solange Knowles, sora lui Beyonce, la nunta ei de acum câteva săptămâni.

image

Ne şi miram noi cum de-a ales o ţinută atât de simplă şi conservatoare, dar foarte elegantă şi care ni se părea atât de familiară... s-a inspirat, de fapt, şi din rochia purtată de Gwyneth Paltrow în 2012, şi de Lupita Nyong’o, acum în 2014... cu gura diferenţă sunt steluţele argintii de pe capă. Ca de Sărbătoare!

image


Recente pe Ok! Magazine

Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg