FOTO Apelul de Trezire: vedetele se pozează în pat! Cum arată ele dimineaţa?

28 octombrie, 2014
1414445140845 wps 12 eroteme co uk for uk sale jpeg

Noul Ice Bucket Challenge? Posibil! De data aceasta, Unicef este cel care a lansat o campanie care încurajează oamenii să posteze fotgorafii cu ei în momentul în care se trezesc, cu tagul #wakeupcall.

Noul Ice Bucket Challenge? Posibil! De data aceasta, Unicef este cel care a lansat o campanie care încurajează oamenii să posteze fotgorafii cu ei în momentul în care se trezesc, cu tagul #wakeupcall. Un apel de trezire susţinut de staruri grele, pentru a încuraja conştientizarea situaţiei din Siria.

Cert e că cele mai importante figuri publice internaţionale, din lumea mondenului şi-a cinematografiei, au răspuns prompt provocării şi orice participant donează fonduri pentru situaţia siriană. Şi, în timp ce ideea presupune să te fotografiezi când te trezeşti, adică fără machiaj, nu toate celebrităţile s-au putut abţine să nu se aranjeze pentru momentul aparent spontan! Care s-a conformat campaniei şi care nu?

image

Cindy Crawford şi-a arătat frumuseţea naturală care se menţine cu graţie la cei 48 de ani ai săi, vizibilă chiar la câteva minute după ce s-a trezit. Supermodelul pare foarte relaxat şi spontan în fotografie, spre deosebire de mai-atenta sa colegă, Naomi Campbell, care n-a ezitat să se aranjeze niţel înainte de-a fi pozată pe Twitter.

image

Şi bărbaţii s-au încumetat să se pozeze sexy şi abia treziţi, într-o dispoziţie de zile mari, mai glumind, mai râzând. Aici, Liam Neeson cu o mimă serioasă, de om zdravăn la cap.

image

Actorul Tom Hiddleston a ales să-şi încerce norocul cu o imagine sexy foarte simpatică.

image

Frumoasa cântăreaţă Natalie Imbruglia arată extraordinar de bine şi de fresh la 39 de ani, radiind de sănătate şi de frumuseţe naturală.

image

Jeremy Clarkson ameninţă că va mai posta fotografii în pat cu Heston Blumenthal, dacă oamenii nu donează mai mulţi bani pentru oamenii din Siria.

image


Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg