FOTO Aproape goală! Fiica lui Lenny Kravitz, cu părţile intime la vedere

30 aprilie, 2015
150212 03 115 768x1024 jpeg

Pe Zoë Kravitz o ştim mai ales drept fiica tatălui ei faimos, actriţă promiţătoare (“Divergent”, “X-Men”) şi model. Şi, ca orice femeie în pragul faimei hollywoodiene, trebuia să impresioneze cumva şi într-un pictorial provocator, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

Pe Zoë Kravitz o ştim mai ales drept fiica tatălui ei faimos, actriţă promiţătoare (“Divergent”, “X-Men”) şi model. Şi, ca orice femeie în pragul faimei hollywoodiene, trebuia să impresioneze cumva şi într-un pictorial provocator, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, pozând ca o amazoană cu dreaduri cool.

image

De parcă n-ar fi fost de-ajuns că anul trecut a slăbit 20 de kg pentru un rol, actriţa de 26 de ani a pozat aproape goală în cadrul unei şedinţe foto foarte interesante, pentru publicaţia “Flaunt”, unde a apărut topless, în toată splendoarea ei de femeie frumoasă şi în formă, în ciuda staturii minion. Bine, hai să spunem mai exact, atât cu sânii, cât şi cu o parte din posteriorul ei la vedere. Nimic vulgar, desigur, autorii publicaţiei mizând pe fotografii alb negru şi vestimentaţia foarte inspirată pentru a conferi erotism şi eleganţă imaginii actriţei.

image

Zoë a ales un shooting provocator în care vorbeşte şi despre numeroasele sale proiecte, precum filmele Mad Max şi Good Kill. Cu toate că ne-am fi aşteptat de la exotica vedetă să-şi pună în valoare formele sale frumoase, nu ştim ce părere va avea Lenny. Până la urmă, e fata lu’tata! Din fericire, tânăra Zoë pare transformată dintr-un copil faimos într-o femeie de success, matură, plină de erotism şi farmec.

image


Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg