FOTO Atac public asupra prinţilor: Harry, „un ipocrit”, iar William, un „cap-sec”

18 februarie, 2014

Tânărul prinţ al Marii Britanii a intrat în vizorul critic al activiştilor pentru drepturile animalelor, imediat după ce a fost publicată o fotografie cu el şi un bivol de apă ucis de el, cândva în noiembrie 2004, în Argentina. Problema nu e fotografia cu “trofeul” neapărat, cât penibilul situaţiei actuale, căci publicarea acesteia a apărut la câteva zile de la campania familiei regale anti-braconaj

Tânărul prinţ al Marii Britanii a intrat în vizorul critic al activiştilor pentru drepturile animalelor, imediat după ce a fost publicată o fotografie cu el şi un bivol de apă ucis de el, cândva în noiembrie 2004, în Argentina. Problema nu e fotografia cu “trofeul” neapărat, cât penibilul situaţiei actuale, căci publicarea acesteia a apărut la câteva zile de la campania familiei regale anti-braconaj în cazul elefanţilor şi rinocerilor! Şi fratele lui, prinţul William a fost luat la rost.

PETA contra Prinţilor

“Prinţii par să ignore faptul că majoritatea publicului britanic urăşte cruzimea asupra animalelor şi se opune vânătorii. Dacă prinţul Harry şi fratele său vor ca perspectivele lor de conservare a sălbăticiei să fie luate în serios, ar trebui să ţină pasul cu lumea şi să se oprească din a ucide animalele”, a declarat purtătorul de cuvânt al Asociaţiei PETA pentru drepturile animalelor.

“Nu există diferenţă între bivolul de apă sud-american şi elefanţii şi rinocerii despre care vorbesc ei că trebuie protejaţi. Trăim cu speranţa că, poate cândva, prinţii, mai ales Harry, va anula acest dublu standard. Ne aşteptăm ca cei care au arme – şi mai ales soldaţii precum Harry – să le folosească pentru a-I proteja pe cei slabi, nu pentru a le zbura creierele.”, a continuat acesta.

Prinţii, atacaţi public şi de artişti

Fostul chitarist al trupei Queen a catalogat acţiunile regalităţilor drept "inumane", comparând vânătoarea lor cu susţinătorii sclaviei secolului 19, uciderea animalelor de către aceştia "provocându-i greaţă"

Şi Steven Patrik Morissey (cunoscut din trupa anilor ’80, The Smith) a publicat o scrisoare la adresa prinţilor, acuzându-i de ipocrizie privind problema vânătorii. El îi atacă pe aceştia pentru că şi William a fost recent într-o călătorie în Spania, pentru a vâna, la câteva zile după ce au lansat campania United For Wilslife, dedicată opririi vânătorilor ilegale, pe 9 februarie.

FOTO WENN

“La o zi după pledoaria lor public în sprijinul animalelor, Prinţul William se află în Spania cu fratele său, împuşcând şi omorând căprioare şi mistreţi cât mai mulţi! Deşi discursul lui William (scris cel mai probabil de oamenii de PR ) se referea la speciile pe cale de dispariţie, e un mare cap-sec ca să realizeze că tigrii şi rinocerii se apropie de extincţie tocmai din cauza oamenilor fix ca el şi fratele său care îi împuşcă – în numele sportului şi a măcelului.”, a declarat Morissey pe site-ul True To You.

“Dar oamenii raţionali dintre noi – care nu au voie să vorbească – sunt destul de inteligenţi ca să realizeze că speciile pe care de dispariţie mor din cauza oamenilor precum William şi Harry şi că pentru asta putem doar să ne rugăm Domnului ca armele lor de vânătoare să se întoarcă spre feţele lor.”, a declarat acid artistul.

Prince Harry water buffalo kill photograph emerges after royal pledges to protect wildlife http://t.co/J60r5K1OyI — Daily Mirror (@DailyMirror) February 17, 2014

Prince Harry water buffalo kill photograph emerges after royal pledges to protect wildlife http://t.co/J60r5K1OyI

— Daily Mirror (@DailyMirror) February 17, 2014Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}