FOTO Atunci şi acum. Copiii din filmele de Crăciun!

26 decembrie, 2014
macaulay culkin hepta jpeg

Unii încă joacă în filme, alţii sunt mari producători de filme, iar alţii pur şi simplu au abandonat cetatea filmului. Haideţi să vedem ce s-a întâmplat cu micuţii pe care îi urmăream pe micile ecrane de Crăciun!

Unii încă joacă în filme, alţii sunt mari producători de filme, iar alţii pur şi simplu au abandonat cetatea filmului. Haideţi să vedem ce s-a întâmplat cu micuţii pe care îi urmăream pe micile ecrane de Crăciun!

Macaulay Culkin (34 de ani) - Home Alone 1 & 2

Cu siguranţă vă amintiţi de povestea unui băieţel, Kevin, care este lăsat singur acasă de către familia sa de Crăciun. Ce s-a ales de el?

Ei bine, dacă în `90 era un actor care promitea, acum este doar un cântăreţ care face parte dintr-o trupă numită Pizza Underground. Underground este şi actorul, căci nu s-au auzit prea multe despre el în ultima vreme. Exceptând, bineînţeles, scandalurile legate de viaţa promiscuă pe care o duce şi de consumul de droguri care l-a trimis de câteva ori în centre de reabilitare.

image

Click pe următoarea!

Kieran Culkin (32 de ani) - Home Alone

A apărut de asemenea în îndrăgita peliculă Home Alone, alături de fratele său, Macaulay Culkin. Deşi rolul său a fost unul secundar, acesta a rămas întipărit în mintea telespectatorilor drept copilul timid şi cu ochelari. Însă cariera acestuia nu s-a oprit acolo. Au urmat mai multe roluri în filme celebre, precum Igby Goes Down, rol pentru care a primit o nominalizare la Globurile de aur.

image

Devin Ratray (37 de ani) - Home Alone

A interpretat personajul Buzz McCallister din Home Alone, însă nu filmul acesta i-a adus celebritatea. Nebraska şi Blue Ruin sunt cele mai recente filmele de referinţă ale actorului.

image

Peter Billingsley (43) - A Christmas Story

Este cunoscut prin personajul Ralphie din pelicula A Christmas Story. Însă, cariera actorului nu s-a oprit acolo. Acesta s-a reorientat şi a ajuns unul dintre cei mai cunoscuţi producători de la Hollywood. Din palmaresul său amintim film precum: Elf, The Break-Up, şi Iron Man.

image

Mara Wilson (27) - ”Miracle on 34th Street”

Cunoscută prin rolul din filmul Matilda, actriţa cu cucerit inimile tuturor după ce a apărut şi-n pelicula ”Miracle on 34th Street”, jucând rolul micuţei Susan Walker.

De-a lungul anilor a jucat în mai multe proiecte cinematografice, însă în 2013 actriţa a anunţat că renunţă la cariera sa actoricească.

image

Brett Kelly (21) - Bad Santa

Cu toţii ne amintim de povestea unui om se deghizează în Moş Crăciun ca să jefuiască mai multe magazine în Ajunul Crăciunului. Şi deşi micuţul Thurman Merman a rămas întipărit în minţile tuturor, actorul a considerat că profesia de actor nu este de el, aşa că a abandonat-o.

image

Nicholas Hoult (25) - ”About a boy”

Adorabil în filmul din 2002, un sex simbol în 2014. A jucat în numeroase filme celebre şi a fost cuplat cu Jennifer Lawrence.

image

Daniel Tay (23) - ”Elf”

Povestea filmului se leagă de traiectoria om care crede că este un elf îşi caută familia sa prin New York. În acest film joacă şi Daniel Tay care l-a interpretat memorabil pe Michael. Însă de atunci, nu s-au auzit prea multe despre actor.

image

Thomas Brodie - Sangster (24) - ”Love actually”

Filmul prezintă povestea de dragoste a opt cupluri foarte diferite de-a lungul unei luni înainte de Crăciun în Londra. Sam este personajul interpretat de Thomas Brodie în acest film şi reprezintă doar începutul unei cariere excelente ale actorului.

De atunci acesta a apărut în numeroase proiecte cinematografice, precum Hideaways, Game of Thrones sau The Maze Runner.

image

Sursă foto: Hepta, Getty Images, ImdbRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg