FOTO Au apărut pozele de la nunta Irinei Nicolae. Uite ce spune artista despre eveniment

8 octombrie, 2015
irina nicolae jpeg
image

S-a căsătorit cu omul sufletului ei, Marius Vizer, dar a vrut ca nunta lor să se desfăşoare departe de ochii presei. Acum, însă, că s-a aflat, a fost dispusă să ne împărtăşească puţin din bucuria lor.

Irina Nicolae şi Marius Vizer s-au cununat weekendul trecut, după 13 ani de relaţie. O căsătorie pe care mulţi o aşteptau de mult timp, dar mai ales mirii.

image

„A fost cea mai intensă, dar şi cea mai frumoasă săptămână din viaţa noastră. Am simţit că Dumnezeu ne iubeşte cu adevărat şi ne-a dăruit cea mai frumoasă zi din viaţa noastră. Suntem doar noi şi… o viaţă înainte în doi!“, a scris Irina Nicolae pe contul său de socializare, într-un prim mesaj postat după marele eveniment.

image

„Pe 2 octombrie ne-am unit destinele într-o catedrală din Moscova şi în 4 octombrie la biserica româneascăa din Budapesta. A fost aşa cum am visat… O nuntă simplă, elegantă, rafinată, fiind înconjuraţi de familie şi prieteni veniţi din toate colţurile lumii. Toţi cei prezenţi ne sunt apropiaţi, sunt parte din viaţa noastră, din familia noastră, şi am fost mai mult decât onoraţi să-i avem alături în acestă zi minunată. Le mulţumim încă o dată tuturor“, a mai povestit ea.

image

„Nu, nu am făcut un secret din nunta noastră, dar nici nu ne-am dorit să fim titluri de tabloid. Căsătoria este ceva sacru, nu un subiect într-o revistă tabloid. Am decis să împărtăşim bucuria cu voi, aici, ştiind că nu-mi vor fi răstălmacite cuvintele de dragul rating-ului…“, a ţinut ea să puncteze.

„Am petrecut într-un loc minunat, un restaurant cu tradiţie şi rafinament gastronomic, recunoscut la nivel mondial pentru profesionalismul, bucătăria şi ospitalitatea sa, restaurantul Gundel“.

image

citeşte aici şi despre celelalte detalii ale nunţii

„Rochia a fost creată într-un atelier românesc şi pentru asta le mulţumesc din suflet prietenilor mei, Marina şi Victor“.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg