FOTO Au devenit soţ şi soţie: cine cu cine s-a căsătorit?

17 iunie, 2014
1402968005 zachary levi missy article jpeg

Iunie pare să fie prielnic celor care vor să aibă o viaţă împreună până la adânci bătrâneţi. Iată 3 cupluri care au ajuns la altar de curând, fie în secret, fie împărtăşind vestea cu fanii lor, în locuri de basm!

Eve

Rapperiţa s-a măritat weekendul trecut chiar în Ibiza, Spania. Artista hip hop de 35 de ani a devenit soţia fondatorului britanic al raliului internaţional Gumball 3000, Maximillion Cooper. Cei doi şi-au spus jurămintele pe plaja Cala Jondal, sâmbătă. Vestea a fost dată de DJ-ul Steve Aoki, pe Twitter, după care cântăreaţa şi noul ei soţ au făcut anunţul public: “Suntem mai mult decât încântaţi că am celebrat nunta cu familia şi prietenii noştri şi că începem o viaţă nouă împreună.” Mariajul este primul pentru autoarea hitului “Who’s That Girl”, dar al doilea pentru Maximillion (4) – acesta a cerut-o de soţie de Crăciun, anul trecut. El are 4 copii din căsnicia anterioară.

Zachary Levi

Actorul din „Thor: The Dark World” şi din serialul-comedie “Chuck” este şi el un om însurat, de când s-a căsătorit în secret cu actriţa Missy Peregrym, tocmai în Maui, Hawaii. Ieri, Missy a dat sfoară-n ţară virtual, pe Twitter, unde a postat o fotografie cu ei doi, în hanorace cu Mrs şi Mr (Doamna şi Domnul). Actorii sunt un cuplu din 2004, dar nu au confirmat niciodată public relaţia.

image

Sebastian Roche

Pentru fanii serialului “Vampire Diaries”, actorul de origine franceză s-a însurat cu actriţa Alicia Hannah Kim într-un castel plin de istorie din Franţa. Au avut 50 de invitaţi la ceremonia intimă, la Chateau Les Bouzsses în Mercues, pe 31 mai.

image

FOTO People, Wenn, Graffiti, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg