FOTO Au vrut să fie sexy, dar au căzut în penibil!

24 martie, 2015
uma thurman jpeg

Decolteuri, crăpături adânci şi transparenţă – sunt toate ingredientele de care orice ţinută are nevoie pentru a fi catalogată drept una vulgară. Însă, se pare că vedetele sunt singurele care n-au realizat că purtând o astfel de ţinută cad în dizgraţie

Decolteuri, crăpături adânci şi transparenţă – sunt toate ingredientele de care orice ţinută are nevoie pentru a fi catalogată drept una vulgară. Însă, se pare că vedetele sunt singurele care n-au realizat că purtând o astfel de ţinută cad în dizgraţie. Iată până unde au mers celebrităţile pentru a ţine primele pagini ale ziarelor!

Începem cu rebela Miley Cyrus care găseşte de fiecare dată ocazia potrivită pentru a ne surprinde... neplăcut! Drept mărturie stă şi această apariţie de-a cântăreţei, în rochia semnată Tom Ford, care a lăsat prea multă piele la vedere!

Click pe următoarea!

Nici BadGirl Riri nu stă mai bine la acest capitol. Când o vedem îmbrăcată cu hanorace şi pantaloni de trenning şi când apare aşa. Ce mai e de spus? Cu Riri niciodată nu se ştie!

Cine s-ar fi aşteptat ca o actriţă de talia Umei Thurman să apară îmbrăcată aşa la un eveniment fashion? Ei bine, nu mai e nimic de spus, căci fotografiile stau drept mărturie. Actriţa a purtat această rochie Valentino la Swarovski Fashion Rocks, la Londra, în 2007.

image

Şi Mila Jovovich a avut o ţinută controversată la un show fashion. Prezentă la Paris Fashion Week, Mila Jovovich a purtat o rochie Versace, foarte scurtă şi decupată în părţi. Şi deşi intenţia a fost de a avea o apariţie sexy, efectul a fost exact opusul intenţiei. Rochia i-a aplatizat sânii, iar aspectul actriţei era oricum, dar numai sexy nu.

O apariţie vulgară a avut şi actriţa de origine chineză Bai Ling, care a păşit în noiembrie, anul trecut, pe covorul roşu într-o astfel de ţinută. Nu că Bai Ling s-ar îmbrăca bine de fel, însă era prea dificil de trecut cu vederea acest outfit.

Şi lui Amber Rose îi place să şocheze. Starleta şi-a făcut apariţia în 2010, la prezentarea de modă Cerruti Man din Paris, mai mult goală decât îmbrăcată.

Sursă foto: Getty Images / HeptaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg