FOTO Bărbatul pentru care Meryl Streep a renunţat la Hollywood. I-a murit în braţe!

12 februarie, 2022
1 meryl streep 2 profimedia 0137101884 jpg jpeg

Primul partener din viaţa actriţei a lăsat un impact mare în viaţa ei. Cei doi actori aveau o relaţie strânsă şi plănuiau să-şi petrecă tot restul vieţii împreună. Însă destinul avea alt plan pentru ei...

Meryl l-a întâlnit pe John Cazale în 1976, la un casting din New York pentru filmul Measure for Measure. “Era altfel decât restul lumii”, a spus Streep despre fostul ei iubit în Goalcast. Iar John avea sentimente asemănătoare pentru tânăra actriţă. Din păcate, nu le-a fost să rămână împreună în ciuda sentimentelor puternice pe care le aveau unul pentru altul.

În 1977, Cazale a fost diagnosticat cu cancer la plămâni în fază terminală. Meryl a încercat să rămână puternică şi să-i fie alături acestuia până la final, lucru care s-a şi întâmplat. “Aş face orice pentru acest om! Datoria faţă cel de lângă tine este aspectul cel mai important al iubirii", a precizat Streep.

La scurt timp după primirea cruntului diagnostic, cuplul a jucat împreună în The Deer Hunter. "Meryl i-a fost alături la fiecare dublă", a povestit regizorul filmului, Michael Cimino, pentru revista People.

Streep a continuat să-l sprijine în momentele dificile când boala îşi continua cursul şi starea acestuia se agrava. Pentru a-l putea ajuta financiar pe partenerul ei în suferinţă, care avea facturi medicale imense, actriţa a acceptat roluri care nici măcar nu-i plăceau. Totuşi situaţia nu se îmbunătăţea. Dimpotrivă.

Ultimele clipe împreună

Meryl şi-a dat seama că a venit momentul să facă sacrificiul suprem – să renunţe la Hollywood, să nu mai joace în nimic din ceea ce i se propunea şi să nu se mai prezinte la niciun casting. Renunţase la întreaga ei carieră pentru a-i fi alături iubitului zi şi noapte. Vedeta s-a mutat chiar la spital cu el, ca să nu lipsească nici măcar o secundă de la căpătâiul lui.

“A avut grijă de el de parcă nu mai exista nimeni altcineva pe pământ", a dezvăluit Michael Schulman în biografia Her Again: Becoming Meryl Streep. “El ştia că avea să moară. Aşa cum ştie un muribund că nu mai are zile de trăit… Iar ea i-a dat multă speranţă!...", a continuat acesta.

Când John Cazale a murit – pe 12 mai 1978 – inima lui Meryl a fost distrusă. “Meryl nu era pregătită să audă că el murise sau să creadă aşa ceva. Ceea ce s-a întâmplăt după aflarea veştii a fost culminarea speranţei pe care Meryl o păstrase vie timp de 10 luni. Ea a început să-l apese pe piept, plângând, şi, pentru o secundă numai, John şi-a deschis ochii şi i-a spus: «Este în regulă, Meryl! E OK...» Apoi el şi-a închis ochii şi a murit", a scris Schulman în cartea sa.

La un an după moartea iubitului ei, actriţa încă se chinuia să accepte realitatea tristă. “Moartea lui m-a forţat să-mi confrunt propria mortalitate…”, a recunoscut vedeta.

Un nou început

În timpul doliului, Meryl se mutase cu o prietenă în Canada. Dar, când s-a întors în oraşul ei, şi-a dat seama că fusese dată afară din casa în care locuise cu Cazale. În momentul în care-şi lua bagajele ca să iasă din casă, l-a întâlnit pe actualul ei soţ.

Don Gummer a ajutat-o să se mute într-o nouă locuinţă, după care cei doi au păstrat legătura. Au devenit buni prieteni, au ajuns să se îndrăgostească unul de altul şi s-au căsătorit în septembrie 1978. "Nu mă vindecasem încă după moartea lui John, dar începusem să-mi văd de viaţa mea, iar Don mi-a arătat cum pot face asta", a declarat ea pentru Good Times.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png