FOTO Bianca Ioniţă şi-a botezat fetiţa

31 august, 2015
bianca1 jpg jpeg
image

Weekend plin pentru prezentatoarea de ştiri şi soţul ei, Daniel Pena, care şi-au creştinat duminică fiica.

Eva Maria Pena a fost botezată, ieri, la Mânăstirea Comana de cuplul Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu, care sunt şi naşii de căsătorie ai părinţilor ei, Bianca Ioniţă şi Daniel Pena.

image image
image

Evenimentul de ieri a ieşit din tiparele obişnuite, părinţii micuţei optând pentru o petrecere între prieteni, în aer liber, în incinta Parcului Naţional Comana, cu bucate şi aranjamente tipic româneşti – de la tricolor, până la baloţi de paie, ştergare.

image
image
image

Astfel, atât cea mică, cât şi naşii, părinţii, bunicii şi restul invitaţilor au purtat costume naţionale româneşti, iar meniul a fost, de asemenea, unul tradiţional.

image
image

   

image image

Chiar şi invitaţiile au fost inspirate din portul popular, fiind cusute manual de Bianca şi de mama lui Daniel şi ornate cu câte un spic de grâu.

image

„Pentru că suntem români, pentru că ţinem la valori şi la tradiţii şi pentru că vrem ca fetiţa noastră să crească în adevăratul spirit românesc“, a declarat Daniel Pena pentru revista OK!.

image

Şi, pentru că totul s-a desfăşurat în aer liber, la Comana, toată lumea a avut parte de distracţie. De cântec şi de voie bună s-au ocupat DJ Nocturno şi Livia, de la Anonymous. Iar copiii au avut şi ei un program plin.

„Avem cred că vreo 12-13 copii şi le-am cerut invitaţilor noştri care au copii să-i aducă musai, pentru că aici avem o grămadă de distracţii pentru ei, jocuri, trasee prin copaci“, a mai spus soţul Biancăi Ioniţă pentru revista noastră.

Şi, tot la botezul Evei Maria, un cuplu de tineri s-a logodit.

Foto: pagina personală

image


Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg