FOTO Boy George şi Paloma Faith, în "Alice în Ţara Minunilor"

6 ianuarie, 2016
Boy George jpeg

Iată-i pe cei doi într-o şedinţă foto surprinzătoare, care i-a aşezat la un ceai cu Pălărierul Nebun, din "Alice în Ţara Minunilor"

Boy George se doreşte cel mai critic membru al juriului

Boy George şi Paloma Faith, alături de Ricky Wilson (solistul formaţiei Kaiserchiefs) şi will.i.am alcătuiesc juriul noului sezon "The Voice" UK, iar şedinţa foto de promovare s-a dorit una spectaculoasă, cu tematica ceaiului Pălărierului Nebun, din "Alice în Ţara Minunilor". Noutăţile componenţei juriului sunt Paloma Faith şi Boy George, care-i înlocuiesc pe Rita Ora şi pe Sir Tom Jones. "Multor tineri nu le place să fie criticaţi. Dar dacă nu-ţi place asta, nu ai ce căuta în echipa mea", a avertizat Boy George, dând tonul pentru ce va urma: el se va dori cea mai critică voice din juriu în noul sezon - care va debuta pe postul TV BBC 1 pe 9 ianuarie.

Paloma Faith a înlocuit-o pe Rita Ora în juriu.

Este un juriu controversat, după plecarea cu ceva scandal a lui Tom Jones, înlocuirea lui tocmai cu Boy George fiind considerată o dezamăgire de către mulţi. Însă reacţia lui Tom Jones a fost una elegantă şi plină de umor. El şi-a sunat mai întâi soţia, pe Linda. "Linda m-a întrebat: - Deci nu mai eşti în show? I-am spus: - Păi nu prea am de ales. Am fost înlocuit cu Boy George. - Sper că nu l-ai vorbit de rău... - Nu, am spus chiar că-mi place muzica lui! - Ei, nu trebuia să mergi chiar atât de departe!, mi-a spus ea."

Show-ul "The Voice" Marea Britanie începe pe BBC 1 de pe 9 ianuarie,

Foto: BBC