FOTO Britney Spears s-a pozat cu noul iubit!

10 noiembrie, 2014
1415496836383 wps 1 britney spears instagram jpeg

La doar două luni de când a anunţat despărţirea de Dave Lucado, care ar fi înşelat-o, vedeta pop de 32 de ani a trecut la altă cucerire. Noua relaţie a lui Britney a fost anunţată printr-un selfie postat de aceasta, alături de Charlie Ebersol, cu simbolul inimii

La doar două luni de când a anunţat despărţirea de Dave Lucado, care ar fi înşelat-o, vedeta pop de 32 de ani a trecut la altă cucerire. Noua relaţie a lui Britney a fost anunţată printr-un selfie postat de aceasta, alături de Charlie Ebersol, cu simbolul inimii la comentariul pozei.

Îndrăgostiţii par fericiţi în ipostaza lor intimă, speculându-se că cei doi chiar formează un cuplu oficial. Mai ales că şi acest Charlie Ebersol, scriitor şi regizor de profesie, a preluat fotografia cu Britney şi a scris "fericire" la comentariu...

image

Cântăreaţa nu este deloc afectată după încheierea relaţiei cu fostul iubit, David (foto jos), cu care a fost împreună aproape un an şi jumătate. Să ne bucurăm pentru noua cucerire, care pare să îi fi adus zâmbetul pe buze artistei?

Chiar recent, Brit a fost luată la întrebări de jurnaliştii emisiunii Extra, în privinţa acestei noi cuplări, iar ea a confirmat, spunând că încă "este ceva nou" în viaţa sa.

"E un băiat foarte dulce şi amândurora le place să se cunoască atât de bine. Amândoi sunt foarte fericiţi, se distrează. E doar începutul, aşa că nu se ştie dacă va deveni ceva serios, momentan se distrează de minune", a declarat o sursă citată de show-ul străin despre noul cuplu care s-a format doar de câteva săptămâni. Va avea el şanse mai bune decât fostul la inima lui Britney Spears?

image

FOTO WENN



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg