FOTO Bruce Jenner a pozat în femeie!

2 iunie, 2015
catlyn jpeg

Bruce Jenner, tatăl vitreg al lui surorilor Kardashian, a devenit femeie! Şi cum intenţia şi-a manifestat-o în urmă cu câteva săptămâni, iată că fostul atlet olimpic a trecut la fapte. Fostul soţ al lui Kris Jenner a pozat

În showbizul american a apărut peste noapte un nou star: Caitlyn! A stârnit adevărate controverse de la o primă şi singură apariţie şi promite să nu dispară la fel de repede precum a apărut. Credeţi că glumim? Am vrea noi!

Bruce Jenner, tatăl vitreg al lui surorilor Kardashian, a devenit femeie! Şi cum intenţia şi-a manifestat-o în urmă cu câteva săptămâni, iată că fostul atlet olimpic a trecut la fapte. Fostul soţ al lui Kris Jenner a pozat lipsit de inhibiţii în calitate de femeie pe coperta revistei ”Vanity Fair”. şi cum transformarea trebuia să fie una completă, Bruce a devenit Caitlyn Jenner.

Starul şi-a dezvăluit noua identitate într-o şedinţă foto inedită, realizată de Annie Leibovitz. După cum era de aşteptat, shootingul a stârnit numeroase reacţii în întreaga lume. Însă, bruce şi-a asumat toate aceste urmări şi a declarat că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o în viaţa lui: ”Dacă aş fi fost pe patul de moarte şi aş fi ţinut acest secret şi nu aş fi făcut nimic niciodată în acest sens, mi-aş fi zis: Ţi-ai ratat întreaga viaţă!”, a declarat fostul atlet pentru Vanity Fair.

Pentru această transformare, Bruce Jenner a apelat la numeroase tratamente hormonale şi chiar intervenţii estetice care să îi ofere trăsături feminine. De curând, s-a vorbit şi de un implant mamar, care judecând după aceste poze, chiar a avut loc.

image

Iată primele voci care s-au făcut auzite vizavi de acest subiect:

Kim Kardashian: ”Caitlyn Jenner în Vanity Fair. Fotograf: Annie Leibovitz! Ce frumos! Fii fericit, fii mândru, trăieşte-ţi viaţa în felul tău!”

Khloe Kardashian: ”Ni s-a dat această viaţă pentru că suntem suficient de puternici să o trăim. Sunt foarte mândră! Caitlyn eşti frumoasă!”

Kylie Jenner: ”Îngerul meu de pe Pământ” #caitlyn”

Kendall Jenner: ”Fii liberă acum, frumoasă pasare!”Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate