FOTO Care Jennifer arată mai bine tunsă?

7 noiembrie, 2013
jennifer lawrence jpeg

Avem două actriţe de succes: Jennifer Aniston versus Jennifer Lawrence, care au decis să aleagă o tunsoare nouă, chiar radicală, faţă de look-ul cu care amândouă ne-au obişnuit.

Avem două actriţe de succes: Jennifer Aniston versus Jennifer Lawrence, care au decis să aleagă o tunsoare nouă, chiar radicală, faţă de look-ul cu care amândouă ne-au obişnuit.

Tânăra câştigătoare de Oscar de doar 23 de ani a ales o tunsoare pixie în locul buclelor sale lungi, schimbare la care fanii ei cu siguranţă nu se aşteptau. Debutul cu noua imagine l-a avut direct pe Facebook, Jennifer fiind foarte entuziasmată de cum arată.

image
image

Pe de altă parte, starul de 44 de ani din „Friends“ se pare că a ales o tunsoare bob scurt. „A fost o decizie de moment. Mă uitam la canalele TV şi am pus pauză să fac o poză cu Lawren Howell de la Vogue. I-am trimis-o lui Chris McMillan (stilistul ei) şi el m-a tuns mai scurt“, a spus Jen pentru revista Vogue.

image

„Mă simt minunat, mă simt mai uşoară!“ a adăugat Jen. Însă recunoaşte că decizia de-a renunţa la clasicul păr lung s-a datorat unui tratament brazilian care nu a decurs prea bine pentru look-ul actriţei. „Părul meu n-a reacţionat prea bine. L-am tuns pentru că-l vreau aşa cum era înainte.“

Foto Jennifer Aniston: X17online.comRecente pe Ok! Magazine

Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg