FOTO Care sunt cele mai influente celebrităţi ale anului

21 ianuarie, 2014
ron howard jpeg

Oamenii au decis care sunt vedetele care au avut cea mai mare trecere la public, pentru anul acesta, într-un clasament organizat de Forbes. Scorul de “influenţă” a fost calculat în funcţie de percepţia audienţei despre

Oamenii au decis care sunt vedetele care au avut cea mai mare trecere la public, pentru anul acesta, într-un clasament organizat de Forbes. Scorul de “influenţă” a fost calculat în funcţie de percepţia audienţei despre fiecare celebritate în parte. Topul s-a bazat pe cercetările de piaţă privind peste 6600 de personalităţi!

Dar care sunt cele clasate pe primele 5 locuri? Să vedem!

Locul 5: Martin Scorsese (foto stânga)

Regizorul de 71 de ani al aclamatului film The Wolf of Wall Street primeşte multă atenţie şi din partea Academiei de Film pentru munca depusă anul acesta cu pelicula în care joacă Leonardo DiCaprio.

Locul 4: Ron Howard

image

Un alt regizor cu mare putere de influenţă asupra cinefililor, în special, însă filmul său recent, Rush, nu prea a primit atenţia cuvenită din partea publicului şi nu l-a ridicat mai mult în clasamentul Forbes.

Locul 3: George Lucas

image

Aproape retras din cariera sa fulminantă de regizor, celebrul producător de filme precum Indiana Jones şi Star Wars a prins iarăşi putere de influenţă odată cu relansarea seriei din urmă.

Locul 2: Oprah Winfrey

image

Vedeta TV a pierdut teren faţă de anul trecut, însă se menţine în top destul de bine, cu o rată de influenţă de 45%. Însă asta se datorează faptului că lucrează pentru propria reţea de televiziune, OWN, şi are o bună parte din interviurile sale cu celebrităţi de soi.

Locul 1: Steven Spielberg

image

Pe locul unu se numără celebrul cineast al filmelor Lincoln (care a primit 12 nominalizări la premiile Oscar, cştigând două dintre ele), Aventurile lui Tintin sau Save Private Ryan, reuşind să o detroneze pe fruntaşa anului trecut, Oprah.

Steven Spielberg ousts Oprah as the No.1 most influential celebrity on our list: http://t.co/TiN3isVQdK — Forbes (@Forbes) January 20, 2014

Steven Spielberg ousts Oprah as the No.1 most influential celebrity on our list: http://t.co/TiN3isVQdK

— Forbes (@Forbes) January 20, 2014

Citeşte şi:

Top cele mai fit siluete pe 2013

Top vedete care nu îmbătrânesc

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg