FOTO Carmen Iohannis, o nouă apariţie publică

21 septembrie, 2015
10252089 531190487038303 6632940286878537147 n jpeg

Săptămâna trecută s-a întors la catedră, dar nu-şi neglijează nici îndatoririle oficiale. Iat-o la un eveniment din lumea tenisului.

image

Chiar dacă acum este Prima Doamnă a României, soţia lui Klaus Iohannis n-a putut sta departe de şcoala la care a predat atâţia ani. Aşa că şi-a îmbrăţişat elevii şi a declarat deschis noul an şcolar.

image

În weekend, profesoara Carmen Iohannis a revenit, însă, la atribuţiile oficiale şi a participat la Kids Day, în deschiderea Sibiu Open.

Iubitoare a sportului alb, Carmen Iohannis nu putea refuza invitaţia celor de la Tenis Club Pamira de-a participa la turneul juniorilor, pe care i-a premiat la final.

image

„Mi-aş dori ca mulţi copii să înceapă cu tenisul sau cu orice alt sport. Sportul este foarte important pentru toată lumea şi ar trebui să se scrie cu litere de tipar în inimile noastre, pentru că ne aduce bucurie şi ne face să ne simţim bine“, a declarat presei Carmen Iohannis.

image

Soţia preşedintelui a recunoscut că, deşi se antrenează şi ea de ceva timp, încă nu a ajuns la un nivel avansat.

„Nu sunt avansată, dar perseverez. Important în sport este să perseverezi, în sport nu contează să câştigi, ci să participi“, a mai spus Carmen Iohannis.

image

Întrebată ce părere are despre Simona Halep, al cărei succes a atras în ultimii doi ani tot mai mulţi copii către tenis, Carmen Iohannis a declarat: „Este un model, suntem mândri de ea şi ne dorim să avem cât mai multe Simone în lumea tenisului, iar acest turneu să aducă tenisul în prim-plan şi cât mai mulţi copii spre tenis“.

Carmen Iohannis a mărturisit că se uită la meciurile Simonei Halep ori de câte ori are ocazia, singură sau împreună cu soţul şi că o încurajează pe sportivă.

image

Foto: Cătălina Drăghici/turnulsfatului.ro, România TVRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg