FOTO Carmen Negoiţă: salutări din Panama

6 ianuarie, 2015
carmen negoita panama 4 jpeg

Fashion bloggerul Carmen Negoiţă a lăsat în urmă gerul din România şi, de la -15 grade, câte erau în momentul plecării ei în vacanţă, a aterizat în Panama, în America Centrală, la +35 de grade Celsius.

Fashion bloggerul Carmen Negoiţă a lăsat în urmă gerul din România şi, de la -15 grade, câte erau în momentul plecării ei în vacanţă, a aterizat în Panama, în America Centrală, la +35 de grade Celsius.

Aşa că, pentru Carmen, Sărbătorile de iarnă au însemnat plajă, costume de baie şi şlapi.

În Panama, Carmen Negoiţă a avut ocazia să întâlnească specialişti în gastronomia raw vegan, de la care a învăţat noi secrete şi reţete sănătoase şi delicioase, proaspete, neprocesate termic.

Carmen şi-a alocat însă timp atât pentru bronzat, pe renumita plajă Gorgona, cât şi pentru a descoperi atracţiile spectaculoase din zona tropicală. A traversat munţii până în Boquette, unde a luat parte la un festival de Jazz şi a făcut rafting pe râu.

Apoi, a urcat pe vulcanul Baru, cu o altitudine de aproape 3500 de metri. La Finca Dracula a avut ocazia să viziteze un parc cu peste 2000 de specii de orhidee şi păsări rare, un adevărat paradis exotic de care s-a îndrăgostit.

“Am început noul an cu o energie şi un optimism incredibil. 2014 a fost un an foarte bun, dar foarte obositor pentru mine. Ajunsesem să nu dorm cu nopţile şi eram extrem de obosită. Aveam nevoie de această vacanţă şi, chiar dacă am zburat 37 de ore, am schimbat trei avioane, efortul a meritat. Suntem ca în paradis aici. M-am reîncărcat cu energie. Îmi doresc să avem cu toţii un 2015 bogat în proiecte, cu multe satisfacţii, în care să gândim frumos şi să ne respectăm unii pe ceilalţi. În plus, mi-am propus să mănânc şi mai sănătos, astfel că pregătesc multe reţete raw vegan care să înlocuiască alimentele cu care ne-am obişnuit până acum şi care nu sunt tocmai benefice pentru organism”, declară Carmen Negoiţă.

image
image
image


Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg