FOTO Carolina de Monaco va fi bunică

19 februarie, 2013

În luna iulie a anului trecut, Prinţesa de Monaco anunţa, într-un comunicat oficial, intenţia fiului său cel mare, Andrea, de a-şi pune pirostriile. Fericita aleasă este Tatiana Santo Domingo, care provine dintr-o familie cu tată columbian şi mamă de origine braziliană.

În luna iulie a anului trecut, Prinţesa de Monaco anunţa, într-un comunicat oficial, intenţia fiului său cel mare, Andrea, de a-şi pune pirostriile. Fericita aleasă este Tatiana Santo Domingo, care provine dintr-o familie cu tată columbian şi mamă de origine braziliană.

Pentru mulţi, a fost o surpriză faptul că nu erau menţionate detaliile nunţii, ţinând cont că era vorba despre un eveniment atât de important pentru celebra familie cu sânge albastru. Andrea Casiraghi este al doilea moştenitor, dacă ţinem cont de succesi­unea la conducerea Principatului de Monaco, după mama sa. În cazul în care Principele Albert de Monaco moare fără moştenitor legitim, Carolina de Monaco va deveni Prinţesa Suverană a Principatului. Iar dacă se va întâmpla aşa, Andrea va adopta numele de Grimaldi, ca moştenitor al tronului monegasc.

Trecând peste criptica detaliilor, zvonurile s-au dezlănţuit imediat, iar gurile rele au început să spună că este vorba de o sarcină neplanificată, atunci când au văzut-o pe Tatiana purtând rochii largi, vaporoase, la malul mării, ba chiar afişând câteva kilograme în plus. Într-un final, toate îndoielile au fost spulberate pe 7 noiembrie anul trecut, când aceasta şi-a făcut apariţia pe covorul roşu, la decernarea premiilor revistei glossy pentru femei Telva. Atunci, evidenţa nu a mai putut fi ascunsă, ţinând cont de faptul că sarcina era deja în luna a şasea. Unde mai pui că Tatiana a declarat cu zâmbetul pe buze: „Sunt foarte fericită!“. Prin asta se confirmă fapul că mai întâi se va naşte bebeluşul, urmând ca nunta să fie anunţată după vara lui 2013.

Dacă ne gândim că prinţesa Carolina a văzut întotdeauna cu ochi buni relaţia fiului său cu Tatiana (foto stânga), vestea unui posibil moştenitor a bucurat-o foarte tare. Şi asta pentru că ea însăşi a fost o rebelă. Să nu uităm că s-a căsătorit cu Stefano Casiraghi însărcinată fiind cu Andrea, iar când a decis să se căsătorească cu Ernst de Hanovra, era deja însărcinată cu fiica sa mai mică, Alexandra. Se pare că, în timp, Prinţesa şi-a asumat greşelile şi s-a transformat într-o femeie atentă la normele conduitei regale. Adevărul este că Tatiana a vrut să forţeze puţin lucrurile, fiindcă ajunsese să se complacă în ceea ce părea a se transforma într-o logodnă foarte lungă. Cei doi erau de şapte ani împreună, toate prietenele ei se căsătoreau uşor, uşor, în timp ce, pentru ea, mersul la altar alături de un prinţ rămânea doar un vis.

Casă princiară modernă

Andrea şi Tatiana s-au cunoscut în timpul studiilor la liceul Jeanne d’Arc de Fontainbleau din Paris, unde s-au apropiat datorită surorii lui, Charlotte, cu care aceasta era bună prietenă şi cu care împărtăşea pasiunea pentru modă.

Deşi frumoasa logodnică nu deţine titluri regale, ea aparţine înaltei societăţi. Născută în Elveţia, cu studii la Geneva, Paris, Londra, New York şi Rio de Janeiro, are deja o carte de vizită foarte bună. Logodna sa cu Andrea a fost făcută publică în timpul săptămânii modei de la New York, în 2004. Şi din acel moment s-au transformat într-un cuplu euforic, cu o viaţă socială foarte activă, participând la toate petrecerile.

Unde mai pui că erau mereu în vacanţe pe plajele din Saint Tropez, Ibiza, Ipanema sau pe străzile din Monte Carlo, Paris sau New York. Pasiunea sa pentru modă a determinat-o pe Tatiana să lanseze împreuna cu prietena ei, Dana Alikhani, marca vestimentara Muzungu Sisters, care promovează ţinute din stilul hippie modern.

De cealaltă parte, Andrea seamănă din punct de vedere fizic cu tatăl său, dar afişează stilul rebel tipic mamei lui. Nu are nicio ocupaţie anume, dar, în 2006, a obţinut o diplomă în Arte Vizuale, la Universitatea McGill din Canada, şi una în Politică Internaţională, la Universitatea Americană din Paris.

Viitorul moştenitor

În prezent, Andrea este unicul moştenitor al Principatului Monaco, deoarece Principele Albert nu are încă urmaşi legitimi. Astfel, până când soţia lui Albert, Charlene, va anunţa că poartă în pântece un copil cu sânge albastru, toţi ochii sunt aţintiţi spre Andrea şi, mai nou, spre viitorul său copil.

Pe lângă faptul că va fi un Casiraghi- Grimaldi, prin venele viitorului bebeluşva curge sânge latin, datorită bunicilor materni. Nici Clanul Santo Domingo nu stă prost la capitolul renume. Este cunoscut în întreaga lume pentru averea

sa. Ei sunt primii care au adus jet set-ul în Columbia, proprietari ai unui imperiu industrial care, în vremurile sale cele mai bune, ajunsese să cuprindă 140 de companii, printre care berăria Bavaria, linia aeriană Avianca, firma de asigurări Colseguros, canalul de televiziune Caracol şi firma de telefonie Orbitel. Astfel, înainte de a fi viitorul moştenitor de Monaco, copilul celor doi se va bucura de întreaga avere a familiei Tatianei, estimată la 600 de milioane $.

Foto: guliver/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg