FOTO Casa de vacanţă a familiei Kennedy, scoasă la vânzare

4 noiembrie, 2013
article 2481000 1917cc5f00000578 334 634x422 jpeg

Cine are 11 milioane de dolari, poate intra în posesia vilei din Virginia, pe care Jacqueline şi John Fitzgerald Kennedy au construit-o împreună, ca reşedinţă de weekend.

Cine are 11 milioane de dolari, poate intra în posesia vilei din Virginia, pe care Jacqueline şi John Fitzgerald Kennedy au construit-o împreună, ca reşedinţă de weekend.

Cu o suprafaţă de 1539 metri pătraţi, casa din Middleburg, Virginia, a primit numele Wexford, după oraşul irlandez din care provine familia Kennedy, fiind proiectată ca o reşedinţă de weekend pentru cuplul prezidenţial şi cei doi copii, John Jr. şi Caroline, informează dailymail.co.uk.

image
image

Casa, cu patru dormitoare şi cinci băi, a fost terminată în 1963, şi dispune de piscină, teren de tenis şi de un buncăr subteran.

image
image

De-a lungul anilor, familia Kennedy a locuit în mai multe reşedinţe din Georgetown, în casa McLean din Virginia şi în reşedinţa de pe malul mării din Hyannis Port, Massachusetts.

image
image

Cu toate acestea, Wexford este singura casă pe care soţii Kennedy au proiectat-o împreună, cu intenţia de a transforma proprietatea în reşedinţa ideală de familie.

image
image

Cei doi au cumpărat terenul de la un fermier pentru suma de 26.000 de dolari, iar după asasinarea lui John F. Kennedy, în noiembrie 1964, Jacqueline Kennedy a mai vizitat o singură dată reşedinţa, înainte să o vândă pentru suma de 225.000 de dolari.

image
image

În reşedinţă a mai locuit o perioadă Ronald Reagan, împreună cu soţia, acesta închiriind proprietatea în anii '80, în timpul campaniei electorale.

image
image

Foto: Daily MailRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg