FOTO Case de dive: cum arată casele lui Jennifer Lopez şi-a lui Jennifer Lawrence!

24 octombrie, 2014
jlo22n 4 web jpeg

Avem două dive, una a muzicii, una a filmului. Prima are dublul vârstei celeilalte şi poate de aceea şi-a permis să cheltuiască nu mai puţin de 22 milioane $ pentru un apartament ultramodern şi complex, care permite seri de neuitat în curtea cu vedere spre parcul Madison Square. A doua vedetă a preferat o casă ce-aduce aminte de Hamptons, într-un colţ de rai, pentru mai mult de 7 mil. $. Care pare o alegere mai luxoasă?

Avem două dive, una a muzicii, una a filmului. Prima are dublul vârstei celeilalte şi poate de aceea şi-a permis să cheltuiască nu mai puţin de 22 milioane $ pentru un apartament ultramodern şi complex, care permite seri de neuitat în curtea cu vedere spre parcul Madison Square. A doua vedetă a preferat o casă ce-aduce aminte de Hamptons, într-un colţ de rai, pentru mai mult de 7 mil. $. Care vă place mai mult?

De curând, voluptuoasa cântăreaţă de 45 de ani s-a răsfăţat cu un apartament incredibil de 580 mp, proaspăt cumpărat cu 22 de milioane de dolari (!) în New York, avându-i ca vecini pe Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte american, şi pilotul de NASCAR, Jeff Gordon.

image
image

Marele penthouse ale lui J.Lo se află într-o clădire construită înainte de război, include 4 dormitoare şi şase toalete. Iar panorama foarte largă a Parcului Madison Square o va relaxa cu siguranţă pe vedetă! Desigur, apartametul nou achiziţionat dispune şi de sistem de cinema modern, o sala de fitness privată, lifturi şi un teren privat spectaculos de 300 mp, unde poate juca golf.

image
image

Pe de altă parte, mult-mai-tânăra vedetă din “Jocurile foamei”, Jen Lawrence, a avut curajul să cumpere cu mai bine de 7 milioane de dolari o casă splendidă de burlăciţă, care seamănă cu un colţ de rai.

image
image

Întinsă pe 520 mp, proprietatea din Los Angeles dispune de sala de gimnastică proprie, o bucătărie completă, cinci dormitoare şi o curte cu piscină şi un lac plin cu peşti koi. Şi v-am spus că aici a stat şi Jessica Simpson la un moment dat?

image
image

SURSA FOTO RICHARD CAPLAN/DOUGLAS ELLIMAN REAL ESTATE, TRULIA.COMRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg