Foto Câştigătorii de la Cannes şi cele mai frumoase ţinute de pe covorul roşu

25 mai, 2015

Regizorul francez Jacques Audiard a câştigat marele trofeu Palme d'Or, pentru lungmetrajul "Dheepan", la gala celei de-a 68-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, care a avut loc duminică seară.

Regizorul francez Jacques Audiard a câştigat marele trofeu Palme d'Or, pentru lungmetrajul "Dheepan", la gala celei de-a 68-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, care a avut loc duminică seară.

Competiţia oficială a Festivalului de Film de la Cannes (13 - 24 mai) a inclus în acest an 19 lungmetraje, printre care s-au aflat unele regizate de cineaşti celebri, între care se numără şi Jacques Audiard, dar şi Gus Van Sant, Matteo Garrone şi Paolo Sorrentino.

Filmul "Dheepan", de Jacques Audiard, cu Vincent Rottiers şi Marc Zinga, este o saga curajoasă despre un refugiat tamil care ajunge să trăiască la periferia Parisului. Filmul îl prezintă pe Dheepan, un luptător pentru independenţă, un Tigru tamil din Sri Lanka. Cum înfrângerea e aproape, Dheepan se hotărăşte să fugă. Ia cu el o femeie şi o fetiţă pe care nici măcar nu o cunoaşte, în speranţa că, părând o familie, vor obţine mai uşor azil politic în Europa.

Pe de altă parte, la gala celei de-a 68-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, care a avut loc duminică seară, pelicula "Son of Saul", cu actorul român Levente Molnár în distribuţie, a primit Marele Premiu al Juriului.

Juriul competiţiei oficiale a fost prezidat de cineaştii americani Joel şi Ethan Coen. Totodată, regizorii Guillermo del Toro şi Xavier Dolan, actriţele Sophie Marceau, Sienna Miller şi Rossy de Palma, compozitoarea Rokia Traoré şi actorul american Jake Gyllenhaal au făcut parte din juriul oficial al festivalului.

Premiul pentru interpretare masculină i-a fost acordat lui Vincent Lindon, pentru rolul din "La Loi Du Marché", iar cel pentru interpretare feminină, actriţei Rooney Mara, pentru rolul din "Carol", şi lui Emmanuelle Bercot, pentru rolul din "Mon Roi".

Să vedem, însă, cine au fost şi câştigătorii de pe covorul roşu, în ultima noapte a festivalului.

Sienna Miller a fost boho până la capăt, purtând în ultima seară a festivalului o rochie bleu semnată Gucci.

Click pe următoarea!

Sophie Marceau, la cei 48 de ani ai săi, arată extraordinar, iar rochia ei nude, cu broderie metalică, a fost, din nou, foarte bine aleasă.

Click pe următoarea!

Laetitia Casta a fost o altă franţuzoiacă frumoasă care a întors privirile pe covorul roşu, în seara de gală de la Cannes. Rochia ei îndrăzneaţă, din franjuri şi broderie neagră, i-a scos în evidenţă sex-appealul.

Click pe următoarea!

Michelle Rodriguez a avut o apariţie cel puţin ciudată în seara cea mare de la Cannes, rochia ei neagră, pe gât, cu aspect tricotat, fiind prea modestă pentru un eveniment atât de strălucitor.

Click pe următoarea!

Actriţa chineză Zhou Yun a fost una dintre cele mai diafane apariţii de pe covorul roşu, singura menţiune legată de ţinuta ei având legătură cu nuanţa roşie a rochiei, interzisă pe covorul roşu.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Gisele Bündchen profimedia 0754280136 (1) jpg
Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}