FOTO Cât de mult a slăbit Zach Galifianikis, vedeta din "Marea mahmureală"!

14 octombrie, 2014
zach galifianakis slab jpeg

Actorul de neînţeles din seria “Marea mahmureală” era plăcut pentru alura lui jucăuşă, cu barbă stufoasă şi forme pline. Însă la prima sa apariţie publică oficială după un an – excludem apariţiile răzleţe la evenimente – ni-l arată cu totul schimbat:

Actorul de neînţeles din seria “Marea mahmureală” era plăcut pentru alura lui jucăuşă, cu barbă stufoasă şi forme pline. Însă la prima sa apariţie publică oficială după un an – excludem apariţiile răzleţe la evenimente – ni-l arată cu totul schimbat: Zach are părul lung, barba mai scurtă şi un corp schimbat considerabil, slăbind foarte mult în ultimele luni.

image

Cel mai probabil, schimbarea de look se datorează rolului din mult aşteptatul film al lui Alejandro González Iñárritu, “BirdmanOr The Unexpected Virtue Of Ignorance”, în care joacă alături de mari actori precum Michael Keaton, Naomi Watts, Edward Norton, Emma Roberts şi multe alte staruri.

image

Actorul a apărut oficial la premiera filmului, în ultima seară de Festival de Film de la New York, duminică. La conferinţa de presă, actorul de 45 de ani a declarat: “Să fii o celebritate e de rahat – e prostesc, nu sunt interesat de asta. Eu vreau să fiu actor, atât. Aici se pierde lumea, printre rânduri. Celebritatea e creată de oameni, nu e înnăscută… aş prefera să îmi fac treaba şi să mă duc apoi acasă, să mă uit la seriale”, explicând astfel lipsa lui din centrul atenţiei.Recente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg