FOTO Cătălina Ponor şi Tommy Ramos şi-au recunoscut relaţia

24 octombrie, 2012
391668 529807297034881 1345743719 n jpeg

Cei doi au fost protagoniştii unui pictorial de modă în Puerto Rico, prilej cu care au făcut şi câteva marturisiri despre relaţia lor.

Cei doi au fost protagoniştii unui pictorial de modă în Puerto Rico, prilej cu care au făcut şi câteva marturisiri despre relaţia lor.

Gimnaştii Cătălina Ponor şi Tommy Ramos sunt tot mai apropiaţi, lucru care s-a văzut şi în timpul şedinţei foto realizată în Puerto Rico, dar şi pe durata interviului pe care au acceptat să-l acorde în exclusivitate pentru publicaţia portoricană „La primera hora“.

„Sunt obişnuit să pozez ca gimnast, dar de această dată este ceva nou pentru mine, pentru că am ocazia să fac asta alături de iubita mea. Nu oricine are această şansă. Mi se pare fantastic“, au fost primele cuvinte ale lui Tommy Ramos.

image

„Am mai fost protagonistă a diverse sesiuni foto pentru reviste sau creatori de modă. Nu sunt o persoană care să dea chiar aşa mare importanţă modei, dar îmi place să arăt bine şi am grijă ce haine îmi aleg“, le-a explicat Cătălina jurnaliştilor portoricani, care au remarcat că Tommy îşi priveşte permanent iubita în ochi.

„Asta mă atrage cel mai mult la o femeie, iar Cătălina are nişte ochi superbi. Şi picioarele... pentru a mă convinge dacă o femeie este atractivă, mă uit la picioarele ei. Iar Cătălina este gimnastă, deci are picioare perfecte“, le-a explicat sportivul.

image

Răspunsul româncei a venit surprinzător: „La început, nu îmi plăcea de el, chiar dacă tot timpul observam că se uita după mine. Parcă încerca să se facă observat. Apoi mi-am dat seama că îmi face plăcere să vorbesc cu el. Evident, este foarte frumos. Dar, cel mai mult, îmi place cum se poartă cu mine, fie că ne aflăm în România sau în altă parte“.

Dar, până la urmă, amândoi sunt de părere că la Londra au trăit cele mai frumoase momente ale vieţii. „Să ne aflăm împreună la Jocurile Olimpice a fost o experienţă de neuitat. Nu multe cupluri au ocazia să-şi împartă visul. Dacă aş avea ocazia să trăiesc din nou această experienţă, aş face-o fără să mă gândesc de două ori“, a povestit Tommy Ramos.

image

vezi aici galeria foto

„Cel mai important pentru mine era să revin la Jocurile Olimpice şi să încerc să repet performanţele de prima dată. Sprijinul pe care l-am primit de la el pe durata competiţiei a contat foarte mult pentru mine“, a completat Cătălina.

Foto: pagina personală, primerahora.comRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg