FOTO Catherine Deneuve, sexy la 70 de ani

6 martie, 2014
deneuve 2 nocrop w1800 h1330 jpeg

Sex simbolul anilor ’60-’70 din Franţa s-a lăsat fotografiată doar în body şi colanţi, pentru cel mai recent număr al publicaţiei americane „New York Magazine“, dând o lecţie de senzualitate mai tinerelor ei colege de breaslă.

Sex simbolul anilor ’60-’70 din Franţa s-a lăsat fotografiată doar în body şi colanţi, pentru cel mai recent număr al publicaţiei americane „New York Magazine“, dând o lecţie de senzualitate mai tinerelor ei colege de breaslă.

Sub titlul "Catherine Deneuve, o legendă la 70 de ani", revista „New York Magazine“ a publicat trei fotografii alb-negru cu celebra actriţă, realizate de fotografa franceză Dominique Isserman. Două dintre acestea sunt portrete.

Cea de-a treia fotografie, salutată marţi de admiratorii actriţei franceze, o arată pe aceasta din spate, purtând doar un body din dantelă Eres, colanţi negri şi pantofi cu toc Louboutin.

Catherine Deneuve, care are şi un tatuaj pe spate, este prezentată în timp ce se piaptănă într-o oglindă care îi reflectă chipul şi bustul.

Revista care a comandat aceste fotografii a dorit să realizeze un portret al actriţei franceze într-o ipostază intimă, a precizat Jody Quon, directorul departamentului foto al publicaţiei americane. Artista a refuzat ca şedinţa foto să fie realizată în reşedinţa ei, dar a acceptat să se lase fotografiată într-o cameră închiriată în hotelul Meurice din Paris.

image

Catherine Deneuve "urma să pozeze într-o haină de blană. Îi era cald. A renunţat la haină, era în colanţi şi body, iar Dominique Isserman i-a spus: «Aşteptaţi, sunteţi formidabilă astfel». Catherine Deneuve a spus: «Ok, hai să începem»", a adăugat Jody Quon.

"A fost cu adevărat o întâmplare", a adăugat ea.

Articolul a fost publicat cu ocazia lansării în Statele Unite a celui mai recent film cu Catherine Deneuve, intitulat "Elle s'en va", regizat de Emmanuelle Bercot.

Acelaşi articol reaminteşte cititorilor faptul că vedeta franceză este de peste 50 de ani renumită pentru "frumuseţea ei îngheţată" şi că "este în continuare foarte frumoasă".

Şedinţa foto a fost realizată la Paris, pe 5 februarie, a precizat New York Magazine, adăugând că acele fotografii pot fi văzute şi pe internet

Simbolizând eleganţa franceză, Catherine Deneuve este una dintre puţinele actriţe din Franţa care au fost incluse în Hall of Fame, la Hollywood.

Pe 7 decembrie 2013, la Berlin, Catherine Deneuve a fost recompensată cu un premiu pentru întreaga carieră la gala organizată de Academia de Film Europeană.

Foto: The CutRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}