FOTO Ce-au căutat Cusurgiii în piaţa Obor?

11 septembrie, 2014
cusurgiii 2 jpeg

Cusurgiii de la Radio 21 au decis să lase deoparte studioul şi să transmită emisiunea din mijlocul pieţei bucureştene. Cei 3 matinali, Mihai Găinuşă, Codruţ KegheşşiMarina Neagu, s-au îmbrăcat cu sorţuri asortate şi au oferit ascultătorilor Radio 21 informaţii mai proaspete

Cusurgiii de la Radio 21 au decis să lase deoparte studioul şi să transmită emisiunea din mijlocul pieţei bucureştene.

Cei 3 matinali, Mihai Găinuşă, Codruţ KegheşşiMarina Neagu, s-au îmbrăcat cu sorţuri asortate şi au oferit ascultătorilor Radio 21 informaţii mai proaspete decât legumele din piaţă, dar şi o porţie consistentă din Tocaniţa de gazete.

S-au făcut multe concursuri cu premii în bani sau sacoşe cu zarzavaturi. Precupeţele de la Obor s-au bucurat de şorţuri noi, iar Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş de multă afecţiune, declarată cu pasiune. Ei au fost răsfăţaţi şi de Marina, care le-a pregătit micul dejun la... butelie.

Prezenţa Andrei a surprins pe toată lumea şi distracţia a continuat cu un recital LIVE. Ea a venit însoţită de Liviu Teodorescu, alături de care a cântat hiturile Aşa e dragostea şi Inevitabil va fi bine, în variantă acustică.

image

Horele s-au încins pe melodiile Lucru mare-i omenia şi Cuvântul şi omenia, pe care Andra le-a cântat împreună cu Liviu, Irina Tănase şi Ciprian Pop, Piaţa Obor transformându-se într-un adevărat ring de dans.

Cântăreaţa nu a plecat acasă cu mâna goală. Ea a primit din partea Cusurgiilor de la Radio 21 un buchet cu 21 de fire de leuştean şi un altul cu 21 de fire de pătrunjel, numai bune pentru o ciorbă ca la mama acasă.

Şi Codruţ Keghes a mărturisit că s-a simtit extraordinar, mai ales că a pleacat acasă cu portbagajul plin de legume proaspete.

Matinalul Cusurgiii, cu Mihai Găinuşă

Codruţ Kegheş şi Marina Neagu, se aude la Radio 21 de luni până vineri, între orele 7:00 şi 10:00

image


Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE