FOTO Ce frumuseţe celebră va fi următoarea Bond girl?

14 octombrie, 2014
lea seydoux jpeg

Deşi se zvonea că următoarea femeie fatală a serie de filme Bond va fi Rihanna, iată că în rândul femeilor care au avut acest rol faimos este o superbă actriţă de origine franceză. Ea completează lista, după Eva Green, Olga Kurylenko şi Berenice Marlohe, după un succes ameţitor

Deşi se zvonea că următoarea femeie fatală a serie de filme Bond va fi Rihanna, iată că în rândul femeilor care au avut acest rol faimos este o superbă actriţă de origine franceză. Ea completează lista, după Eva Green, Olga Kurylenko şi Berenice Marlohe, după un succes ameţitor cu interpretarea senzuală şi inspirată din “Blue is the Warmest Color”.

image

Frumoasa actriţă de 29 de ani, Léa Seydoux, va apărea în viitorul film Bond, al 24-lea, anul viitor în noiembrie. Până atunci, ea, alături de Daniel Craig, Ralph Fiennes şi Naomie Harris. Léa este celebră pentru interpretările originale din The Grand Budapest Hotel, Mission Impossible, Midnight In Paris, Inglorious Basterds şi Blue is the Warmest Color, pentru care a şi împărţit cu colega ei de film, Adele Exarchopoulos, premiul Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.

image

Frumuseţeai ei răvăşitoare care a ajutat-o să devină model, cât şi naturaleţea seducătoare specifică franţuzoaicelor vor defini foarte uşor, alături de costumele şi machiajul specific fetelor Bond, imaginea de femeie fatală în filmul de acţiune.

The new Bond girl is @Seydoux_Lea and I am absolutely thrilled. pic.twitter.com/aVValHx6A5 — Derek Diercksmeier (@Diercksmeier) 10 Octombrie 2014

The new Bond girl is @Seydoux_Lea and I am absolutely thrilled. pic.twitter.com/aVValHx6A5

— Derek Diercksmeier (@Diercksmeier) 10 Octombrie 2014Recente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg