FOTO Ce nu ştiai despre Ryan Gosling: viaţa lui, în cifre

10 martie, 2014
mickey mouse wenn1765866 jpeg

Vorbim despre unul dintre cei mai apreciaţi şi mai doriţi actori de soi ai Hollywoodului: Ryan Gosling cel cu ochii albaştri şi păr blond şi cu un trup ce face ca toate fetele care-i urmăresc filmele să suspine. Şi unde mai pui talentul muzical, pe care-l exersează cu trupa sa, Dead Man's Bones... doar că în ultima vreme nu am mai auzit nimic despre el. Stă în umbra speculaţiilor că s-ar fi despărţit de Eva Mendez, însă până aflăm sigur ce s-a întâmplat, să aruncăm o privire

Vorbim despre unul dintre cei mai apreciaţi şi mai doriţi actori de soi ai Hollywoodului: Ryan Gosling cel cu ochii albaştri şi păr blond şi cu un trup ce face ca toate fetele care-i urmăresc filmele să suspine. Şi unde mai pui talentul muzical, pe care-l exersează cu trupa sa, Dead Man's Bones... doar că în ultima vreme nu am mai auzit nimic despre el. Stă în umbra speculaţiilor că s-ar fi despărţit de Eva Mendez, însă până aflăm sigur ce s-a întâmplat, să aruncăm o privire în viaţa sa, urmărind numerele care îi guvernează viaţa popularului star de cinema de 33 de ani!

30 de milioane $

Este averea destul de mare pe care starul o deţine în urma câştigurilor din actorie, regie şi concertele cu trupa sa, Dead Man’s Bones, la care cântă sub aliasul simpatic de Baby Goose.

9 kilograme

Este greutatea pe care a trebuit să o câştige Ryan pentru a juca rolul romanticului Noah în filmul „The Notebook“, în care a jucat alături de o fostă iubită, Rachel McAdams.

22 de duble

Pentru filmul „The Place Beyond The Pines“, unde apare şi iubita sa actuală, Eva Mendez, chipeşul star a trebuit să filmeze atât de multe duble, pentru a realiza o singură cascadorie, pe motocicletă, în scena în care jefuieşte o bancă şi dă bir cu fugiţii.

17.000 de oameni

Atât de mulţi copii a reuşit Ryan să surclaseze, pentru a primi rolul său din „All-New Mickey Mouse Club“, în anul 1993.

image

6 ani

La această vârstă fragedă a început Ryan să cânte, alături de unchiul său, un artist imitator al lui Elvis, care anima ocazional nunţile, în spiritul rock'n'roll-ului.

49 de episoade

Atât a fost difuzat „Young Hercules“, serialul televizat în care a jucat carismaticul actor în tinereţile sale.

image

3 iubite faimoase

Ryan a avut relaţii romantice cu actriţe celebre cu care a şi jucat împreună: Sandra Bullock, Rachel McAdams şi Eva Mendes.

image

FOTO WENN, GoogleRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}