FOTO Ce vedetă a fost desemnată imaginea oficială a Calendarului Campari 2014?

31 iulie, 2013
uma 1 jpeg

E blondă, înaltă, suplă şi are o carieră de invidiat în Cetatea Filmului. Mai mult, e una dintre cele mai elegante apariţii pe covorul roşu, iar timpul pare să fie blând cu ea.

E blondă, înaltă, suplă şi are o carieră de invidiat în Cetatea Filmului. Mai mult, e una dintre cele mai elegante apariţii pe covorul roşu, iar timpul pare să fie blând cu ea.

E vorba despre Uma Thurman, actriţa cu origini irlandeze, scoţiene şi nordice, declarată una dintre cele mai elegante prezenţe de pe covorul roşu şi cu o siluetă de invidiat, chiar şi după trei naşteri.

Ea a realizat deja şedinţa foto pentru următorul calendar Campari, a cărui campanie de promovare se numeşte Worldwide Celebrations. Acest concept presupune că cele 12 luni din Calendarul Campari 2014 sunt dedicate unor festivaluri organizate în regiuni şi culturi diferite ale lumii.

image

Fotograful Koto Bolofo, devenit celebru după ce a colaborat cu revistele Vogue şi GQ, a fost ales pentru acest proiect, întrucât întruchipează foarte bine tema globală a calendarului: s-a născut în Africa de Sud, a crescut în Marea Britanie şi în prezent locuieşte în Franţa.

image

Uma Thurman, în vârstă de 43 de ani, calcă astfel pe urmele altor actriţe celebre de la Hollywood, precum Salma Hayek, Eva Mendes şi Penelope Cruz, care au pozat în trecut pentru Calendarul Campari.

image

Foto: Koto Bolofo/CampariRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate