FOTO Ce vedetă şi-a vopsit părul albastru, post-despărţire de soţul ei?

19 martie, 2015
hilary duff 1 jpeg

“Stilista tocmai m-a transformat într-o sirenă, azi-noapte!”, a spus actriţa/cântăreaţa de 27 de ani pe Twitter, după ce într-adevăr şi-a transformat părul într-o culoare vibrantă, renunţând la blondul clasic în favoarea unui verde albăstriu.

“Stilista tocmai m-a transformat într-o sirenă, azi-noapte!”, a spus actriţa/cântăreaţa de 27 de ani pe Twitter, după ce într-adevăr şi-a transformat părul într-o culoare vibrantă, renunţând la blondul clasic în favoarea unui verde albăstriu. Însă efectul este puţin prea dur şi copilăresc, amintind de şuviţele colorate ale lui Kylie Jenner, de 17 ani, care şi-a vopsit şi ea brunetul în albastru.

image

Vorbim de Hilary Duff, care pare că trece printr-o perioadă mai grea, de regăsire de sine, după ce a pus punct oficial mariajului cu Mike Comrie în februarie 2015, după repetate încercări eşuate de-a salva relaţia. Separarea şi înaintarea actelor de divorţ au împins-o pe artistă spre o schimbare de look, una excentrică şi rebelă.

image

Şi, într-adevăr, seamănă cu o creatură mitologică, dar nu cu o sirenă, ci mai degrabă cu o Medusă dornică de mai multă atenţie. Este adevărat şi că are în grijă un copil, fiul Luca (3), care o ţine ocupată, mai ales acum, ca mamă singură. Ca şi făcut, Hilary Duff şi-a vopsit părul într-un verde-albăstriu spălăcit chiar de Saint Patrick’s Day.

FOTO HEPTARecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg