FOTO Cei mai tatuaţi bărbaţi celebri de la Hollywood: sunt sexy sau nu?

26 noiembrie, 2014
adam levine2 jpeg

Dintotdeauna, imaginea de bad boy râvnit de femei surprinde şi câteva tatuaje dubioase ori mistice la vedere. Dar când vorbim de staruri, se mai aplică această asociere? Sau, din contră, imaginea de tip tur devine una şi mai atrăgătoare şi cool? Pentru unii dintre următorii bărbaţi celebri, tatuajele au fost alese fie din plictiseală, fie din porniri adolescentine şi spontane, fie ca devotament, respect sau admiraţie pentru prezentul lor. În orice caz, aceştia au reuşit să atragă atenţia asupra lor şi să aibă mereu o aură de mister

Dintotdeauna, imaginea de bad boy râvnit de femei surprinde şi câteva tatuaje dubioase ori mistice la vedere. Dar când vorbim de staruri, se mai aplică această asociere? Sau, din contră, imaginea de tip tur devine una şi mai atrăgătoare şi cool?

Pentru unii dintre următorii bărbaţi celebri, tatuajele au fost alese fie din plictiseală, fie din porniri adolescentine şi spontane, fie ca devotament, respect sau admiraţie pentru prezentul lor, experienţele de viaţă ori persoane iubite. În orice caz, aceştia au reuşit să atragă atenţia asupra lor şi să aibă mereu o aură de mister în jur, care ţine admiratoarele prinse-n plasă.

Care sunt tatuaţii Hollywoodului şi cât de sexy au devenit datorită desenelor permanente de pe corp? Căci nu ne referim doar la David Beckham sau Adam Levine, aceste sex-simboluri perpetue, deşi bărbaţi însuraţi...

Adam Levine

image

Un sex-simbol declarat, de care se bucură doar proaspăta sa soţie, Behati Prinsloo. Cântăreţul, care este încă unul dintre cei mai doriţi bărbaţi celebri, are tatuaje pe ambele braţe şi nu se jenează să le arate: simboluri animale din dragoste pentru necuvântătoare, tigri, cifre importante, cuvinte în sanscrită sau hindusă, toate arată bine pe el.

Click pe următoarea!

David Beckham

image

Soţul Victoriei Beckham are braţele îmbrăcate cu tatuaje în diferite limbi: ebraică, romană, sanskrită, latină şi înseamnă de la numele membrilor familiei sale, până la cifre importante din viaţa sa şi motto-uri motivaţionale, îngeri, trandafiri şi motive ale iubirii. Un familist convins!

Johnny Depp

Are 51 de ani şi devine, cu timpul, din ce în ce mai sexy! A început cu braţele – un cap de indian, un mesaj de amor pentru Winona Ryder, fosta lui iubire, numele mamei sale, iar pe piept, în dreptul inimii, numele primului său nou-născut, Lily Rose, fiica Vanessei Paradis, numărul 3 pe mână – numărul lui magic – şi expresii sau motto-uri literare.

Ryan Gosling

Nu puteam să-l uităm pe neoficialul cel mai sexy bărbat în viaţă. Blondul are şi el câteva tatuaje, aşa de coolness. Pentru că e sexy cu totul.

Jared Leto

Are mai puţine tatuaje decât cei mai devreme menţionaţi, dar este şi mai sexy! Tatuajele simbolice ale artistului sunt minimaliste, geometrice şi cu semnificaţii complexe, ce ţin de alchimie, natură, motto-uri latine, iar pe spate un imens Orbis Epsilon – simbolul trupei sale, Thirty Seconds to Mars. Cool!

image

Carey Hart

Parcă înţelegem de ce Pink nu a putut să îl lase să-i scape tatăl copilului ei, motociclist împătimit, dar retras din curse şi raliuri. Fizicul lui impresionant nu mai intimidează atât de mult, când îl vedem permanent cu artista şi copilul lor în braţe, ca un tătic devotat şi un soţ fidel.

image

Dwayne The Rock Johnson

Acest Hercule modern trage de fiare din ce în ce mai mult, sportul fiind prima sa pasiune. Iar tatuajele sale mari, de pe piept şi braţe, cresc odată cu muşchii săi. Sunt inspirate din cultura polineziană şi reprezintă istoricul familiei sale prin simboluri naturale.

Eminem

Rapperul n-avea cum să nu-şi definitiveze imaginea de bad boy fără tatuaje. Braţele îi sunt pline de cuvinte şi simboluir dure, cât şi abstracte. Unele făcute la prosteală, altele la beţii, altele nu. Printre ele se numărăr şi două portrete, al unchiului Ronnie şi al fiicei sale, Hailie.

FOTO HEPTA, GETTYRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg