FOTO Cele mai frumoase femei din anii ‘80

18 februarie, 2015
brooke shields jpeg

Haine bufante, păr voluminos şi tapat până la extrem, culori nebune, machiaj strident, totul a fost opulent şi extravagant în această decadă, iar strandardele frumuseţii, altele decât astăzi. Anii ‘80 au fost nişte ani nebuni, coloraţi precum şalvarii lui MC Hammer sau cei ai băieţilor frumoşi şi afoni de la Milli Vanilli

Haine bufante, păr voluminos şi tapat până la extrem, culori nebune, machiaj strident, totul a fost opulent şi extravagant în această decadă, iar strandardele frumuseţii, altele decât astăzi. Anii ‘80 au fost nişte ani nebuni, coloraţi precum şalvarii lui MC Hammer sau cei ai băieţilor frumoşi şi afoni de la Milli Vanilli.

Iar femeile care dominau pe atunci industria divertismentului păreau mult mai vii şi mai dispuse la riscuri în ceea ce priveşte imaginea lor publică decât cele de azi, care par ieşite din mâinile aceloraşi stilişti lipsiţi de imaginaţie. Vă invităm, aşadar, să ne amintim împreună de cele mai frumoase şi cele mai dorite femei ale anilor ’80.

Madonna (foto stânga)

N-a fost încadrată niciodată în canoanele clasice ale frumuseţii, dar este style iconul anilor ’80 şi una dintre cele mai sexy femei ale acelor vremuri. Părul blond în coafuri nebuneşti, accesoriile punk şi rock, hainele puse de-a valma, energia ei de pe scenă, toate acestea au ajutat-o pe The Material Girl, acum în vârstă de 56 de ani, să devină cea mai răsfăţată figură a entertainmentului de acum 30 de ani. Blonde power, ce mai!

image

Brooke Shields

Acum în vârstă de 49 de ani, Brooke a fost, cu siguranţă, unul dintre chipurile cele mai reprezentative ale anilor ‘80. A fost numită, până la urmă, The Face of the 80s de cătrerevistaTimes, aşa că nu putem să nu ne raportăm la ea, când vine vorba despre divele acestei decade. Cine poate uita reclama ei pentru Calvin Klein, la doar 15 ani, sau apariţia ei de vis din filmul Laguna Albastră? Noi nu…

Kim Basinger

image

Vă vine să credeţi că etalonul frumuşeţii acelor vremuri a ajuns acum la 61 de ani? Superba fiinţă cu chip angelic este, cel mai probabil, singura actriţă care a pozat pentru Playboy, dar a câştigat şi un premiu Oscar. Atâta timp cât există pelicula 9 săptămâni şi jumătate drept dovadă, nu vom uita că fosta soţie a lui Alec Baldwina dominat, odată, topurile celor mai frumoase femei din lume.

Demi Moore

image

Suntem siguri că Mila Kunis n-ar fi avut nicio şansă în faţa unei Demi din anii 80, în bătălia pentru bărbatul pe care-l au în comun, Ashton Kutcher. Chiar şi acum, la 52 de ani, Demi este o femeie sexy, darmite atunci, în culmea tinereţii şi a sex appealului ei… Era una dintre fetele cool din gaşca de actori rebeli, mai cunoscută sub denumirea de The Brat Pack (Emilio Estevez, Robert Downey Jr, Robe Lowe), care apăreau în mai toate filmele comerciale ale decadei. Nu putem uita nici părul ei bogat, prins în cozi stufoase, în vârful capului, sau blush-ul roz strident, din obraji.

Deborah Harry

image

Starul trupei punk rock Blondie a fost şi ea un adevărat beauty icon al acestor ani, deşi formaţia ei s-a destrămat în 1982. Deborah, acum în vârstă de 69 de ani, era o femeie mai frumoasă decât Madonna, dar nu la fel de populară precum Regina Pop, însă hipsterii acelor timpuri siguri o preferau pe ea divei mult mai comerciale. Cu atât mai mult cu cât Debbie sfida într-o anumită măsură stilul acelor ani, alegând haine mai degrabă hippie, tricouri simple şi pantaloni periculos de scurţi, cercei în sprâncene şi-n ce se mai putea pune. Frumoasă, dar şi cu personalitate, o blondă pe placul nostru…Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg