FOTO Cele mai neobişnuite nunţi ale starurilor

20 octombrie, 2014
david beckham victoria beckham jpeg

Că tot suntem în zodia nunţilor, să trecem în revistă şi unele dintre cele mai ciudate nunţi pe care şi le-au dorit vedetele îndrăgostite şi pe care le-au transformat în realitate. Castele, colţuri sălbatice de natură, decoruri fascinante, aranjamente bizare şi tematică

Că tot suntem în zodia nunţilor, să trecem în revistă şi unele dintre cele mai ciudate nunţi pe care şi le-au dorit vedetele îndrăgostite şi pe care le-au transformat în realitate

Castele, colţuri sălbatice de natură, decoruri fascinante, aranjamente bizare şi tematică neconvenţională – se poartă la Hollywood, evident, unde adeseori limitele nu există. Nunta trebuie pur şi simplu să fie perfectă pentru o vedetă care îşi respectă statutul şi pretinde acelaşi lucru celorlalţi. Ca prim exemplu va rămâne ceremonia de inspiraţie regală a soţilor Beckham, David şi Victoria, care au domnit literalmente pe tronuri somptuoase, în marea zi. Iar recent, la celebrarea a 15 ani de căsnicie, Posh a adus aminte fanilor de nunta lor fabuloasă, cu o fotografie cu ea şi el în ţinute violet asortate, tăind tortul, pe Twitter. „O zi atât de specială pentru noi!“, îşi aminteşte Vic (40) despre extravaganta lor petrecere.

Dar, oare, ce le convinge pe aceste staruri să epateze până la limita penibilului? Sasha Souza, wedding planner de primă listă în Cetatea Filmului, nu e surprinsă deloc. „Există presiunea de a planifica o nuntă care nu doar să reflecte cine sunt ei ca pereche, dar şi o petrecere care pretinde stil şi impune un nou trend de urmat“, punctează ea. În orice caz, următoarele evenimente nupţiale ale cuplurilor de renume au ieşit cu totul din... tipare.

Victoria & David Beckham

Trăiască regii

Designerul de 40 de ani şi fostul star al fotbalului şi-au aniversat cei 15 ani de căsnicie în iulie. Şi ce nuntă au avut! Au făcut schimbul de jurăminte şi şi-au oferit verighetele – una cu diamant de trei carate pentru Posh şi una cu diamante pentru David (39) – în Castelul Luttrellstown din Irlanda, în 1999. Cei doi au păşit spre altar în ţinute albe, acompaniaţi de fiul lor în vârstă de patru luni atunci, Brooklyn, ca la petrecere să se schimbe în ţinute violet, culoare specifică temei regale pe care au şi abordat-o. Bineînţeles, cum altfel decât cu tronuri aurii şi cu o sculptură renascentistă ce îi înfăţişa pe amândoi nud, în vârful tortului? „Ştiam că dacă mă dorea cu adevărat, am fi fost pentru totdeauna împreună“, spune David despre soţia lui. Şi iată că povestea lor se ţese frumos!

image

Katy Perry & Russell Brand

Pe elefanţi!

Sute de mii de dolari s-au cheltuit pentru asigurarea transportului familiei şi al prietenilor invitaţi la uniunea cântăreţei de 29 de ani cu comediantul, în Rajasthan. Acolo, Katy şi Russell (39) au avut parte în 2010 de o nuntă cu parfum indian, călare pe doi elefanţi în acompaniamentul muzicii hinduse şi a unui papagal care prevestea viitorul! Mireasa excentrică a purtat o creaţie Elie Saab, într-o nuanţă de gri, în timp ce mirele a purtat o haină brodată şi lungă. „Ca să fiu sincer, am pregătit schema aceea cu o noapte înainte“, spune el despre aventura lor indiană.

Călătorie sprâncenată:. „Mariajul se clătina de la început, chiar dinainte să şi cobor de pe elefant“, a glumit Russel despre căsnicia lui de 14 luni cu Katy.

Ducesa de Alba & Alfonso Diez

Mireasă la 84 de ani

Pe numele ei complet Cayetana Fitz-James Stuart (88), reprezentanta casei regale spaniole este mai mare decât soţul ei cu 24 de ani, cu care s-a căsătorit acum patru ani, în ciuda faptului că odraslele sale şi nepoţii nu au fost de acord. Însă după ce le-a oferit averea ei de 870 de milioane de dolari, adică pentru fiecare dintre cei şase copii şi nepoţi câte un palat, apele s-au liniştit şi nunta ducesei a avut loc cu fostul ei asistent – care nu a avut pretenţii la banii ei. „Alfonso nu vrea nimic din averea mea. Doar pe mine mă vrea“, spunea octagenara.

image

Pamela Anderson & Kid Rock

Căsătorie în bikini pe iaht

S-a căsătorit prima oară cu Tommy Lee la 96 de ore după ce s-au cunoscut, iar pe Kid Rock (43) fosta divă de 37 de ani din serialul „Baywatch“ a decis să-l ia de soţ într-un mod atipic, în 2006: la câteva săptămâni după ce s-au împăcat, perechea a avut parte de-o petrecere rock’n’rollpe iahtul unui prieten, în Saint-Tropez. Deşi s-au despărţit patru luni mai târziu, Tommy nu regretă ziua. „A fost cea mai distractivă zi din viaţa mea“.

Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick

All black

Nu glumim, cele două staruri de cinema au avut un mare faux pas: actriţa fashionistă a purtat o rochie de mireasă neagră, la nunta lor din 1997, dar recunoaşte că ar schimba lucrurile dacă ar putea. „Aş trece pe alb. Aş purta o rochie de nuntă clasică, frumoasă, cum ar fi trebuit să fac în ziua aceea“. Mai mult, ţinută în New York în mare secret, nunta nici nu a fost anunţată invitaţilor, care habar n-aveau la ce iau parte, mai ales că mirii erau în ţinute... de doliu.

Katie Price & Peter Andre

Cenuşăreasa şi caleaşca

Poate că nu le-a fost dat să trăiască fericiţi şi împreună până la adânci bătrâneţi, însă nunta lor din 2005 a fost una... cam bizară pentru gusturile unui om normal. Tematica de basm este de apreciat, însă ce-i prea mult jenează retina. Sosind la Castelul Highclere din Anglia într-o caleaşcă sub formă de dovleac roz condusă de un vizitiu şi trasă de şase cai albi, Katie a dat chix mai mult cu rochia de un roz puternic, foarte împopoţonată. Între timp, Andre transpira în costumul său alb. „La nunta noastră, arăta ca un gras nebun“, a spus Katie după divorţul lor după patru ani. „Şi purta extensii de păr!“.

image

FOTO GULIVER GETTY IMAGES REX FEATURES SPLASH NEWS, ARHIVA ADHRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg