FOTO Cele mai sexy bisexuale de la Hollywood!

18 februarie, 2015

Bisexualitatea este un subiect sensibil, chiar şi-n rândul vedetelor de la Hollywood. Însă, din fericire, câteva dintre ele au fost suficient de curajoase pentru a-şi recunoaşte orientarea sexuală.

Aşadar, haideţi să aflăm şi noi care sunt cele mai sexy celebrităţi de la Hollywood care sunt bisexuale!

Megan Fox este una dintre cele mai sexy actriţe de peste Ocean. În 2011, Megan a recunoscut într-un interviu acordat revistei Esquire că este bisexuală. ”Cred că oamenii se nasc bisexuali şi fac alegeri subconştiente bazate pe presiunile societăţii. Nu am nicio îndoială în ceea ce priveşte bisexualitatea mea. Dar sunt şi ipocrită: nu aş ieşi niciodată la o întâlnire cu o fată bisexuală, deoarece asta înseamnă că a facut sex deja cu un barbăt, iar bărbaţii sunt atât de murdari, încât nu m-aş culca niciodată cu o fată care a făcut sex cu un bărbat.”, a declarat superba actriţă.

Amber Heard este o altă actriţă care a recunoscut că este bisexuală şi chiar a avut relaţii în văzul tuturor cu o femeie. Iar de curând, frumoasa actriţă este soţia enigmaticului actor Johnny Depp. Aceasta şi-a recunoscut bisexualitatea într-un interviu pe care l-a acordat celor de la revista Elle - "Nu vreau să arăt ca şi cum aş ascunde ceva."

Nici Anna Paquin nu s-a temut să recunoască faptul că este bisexuală. Marele său anunţ a venit în anul 2009: ”Pentru mine nu este nimic special, pentru ca eu chiar cred in bisexualitate. Nu e o chestie inventata. Nu este o lipsa de decizie."

Evan Rachel Wood: "Sunt bisexuala şi mereu au glumit despre faptul ca Miley (Cyrus) îmi dă un vibe gay. Nu e un lucru rău! Doar o observaţie!"

Jessie J a spus că a fost bisexuală doar o perioadă de timp şi că acum se întâlneşte doar cu bărbaţi."Bisexualitatea a fost o faza [...]. Nu spun însă ca bisexualitatea este o fază pentru oricine".

Drew Barrymore a recunoscut prin intermediul revistei Contact în anul 2003: "Da, sigur. Evident. Mereu m-am considerat bisexuală...iubesc trupul unei femei. Cred că doua femei sunt superbe împreună, la fel cum sunt un barbat şi o femeie împreună. Să fii cu o femeie te ajută să-ţi explorezi corpul, doar că prin intermediul altcuiva."

În ultima vreme, zvonurile privind bisexualitatea lui Kristen Stewart au fost tot mai dese. După ce a încheiat relaţia cu co-starul din Twilight, Kristen a apărut în ipostaze intime cu asistenta sa.Recente pe Ok! Magazine

Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG