FOTO Chef Florin Dumitrescu s-a căsătorit

10 iunie, 2014
10460732 674299079307572 6839875606947507435 n jpg jpeg

Gata cu burlăcia! Cel mai tânăr dintre juraţii show-ului „MasterChef“ şi-a pus pirostriile în weekend cu iubita lui de patru ani încoace, Cristina Sima, care i-a dăruit şi o fetiţă, pe Ava.

Gata cu burlăcia! Cel mai tânăr dintre juraţii show-ului „MasterChef“ şi-a pus pirostriile în weekend cu iubita lui de patru ani încoace, Cristina Sima, care i-a dăruit şi o fetiţă, pe Ava.

La un an de când cei doi au devenit părinţii unei frumoase fetiţe, Ava Elisabeta, Chef Florin Dumitrescu şi Cristina Sima şi-au unit destinele la Mânăstirea Caşin din Bucureşti. Cum era de aşteptat, naşi le-au fost aceiaşi prieteni care le-au creştinat fetiţa, Liana Stanciu şi soţul ei, Mihai (Miţă de la Bere Gratis), dar şi cuplul Anne Marie şi Radu Pârlog.

Florin şi Cristina au venit separat, pentru că mirele a ţinut neapărat să nu-şi vadă mireasa. „Vreau s-o văd doar în biserică“, a spus chef-ul.

image

Vizibil emoţionaţi, mirii au arătat perfect. Cristina a ales pentru marele eveniment o rochie de mireasă de prinţesă, cu dantelă preţioasă.

image

Petrecerea a avut loc într-un cort amenajat în incinta studiourilor de la Buftea, unde Chef Florin şi-a delectat nuntaşii cu preparate rafinate.

image

Tortul a fost realizat de câţiva foşti concurenţi de la “MasterChef”, respectiv Victor Nemeş şi Alex, la cofetăria Cristinne.

image

Printre invitaţi s-au numărat Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, colegii de emisiune ai mirelui, dar şi Horia Brenciu.

image

„Este dragostea mea, viaţa mea şi tot ce este foarte mişto în viaţa mea contribuie din plin. Aseară am fost regi în faţa lui Dumnezeu pentru o oră, iar de 4 ani este şi va fi regina mea“, a scris Chef Florin Dumitrescu pe pagina de Facebook a doua zi dupa nuntă.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia