FOTO Chef Florin Dumitrescu se pregăteşte să devină pentru a doua oară tătic

2 aprilie, 2015
chef florin dumitrescu fiica sa ava jpg jpeg

Emoţii mari pentru juratul emisiunii „Hell’s Kitchen“, care e mai obişnuit să-i facă pe alţii să treacă prin momente de suspans. Soţia sa, Cristina, va naşte în orice moment cel de-al doilea lor copil.

Emoţii mari pentru juratul emisiunii „Hell’s Kitchen“, care e mai obişnuit să-i facă pe alţii să treacă prin momente de suspans. Soţia sa, Cristina, va naşte în orice moment cel de-al doilea lor copil.

Are deja o fetiţă, pe Ava, căreia i se va alătura cât de curând şi surioara ei. Cel puţin, aşa spun ultimele ecografii, iar părinţii au mers deja la cumpărături pentru a o primi cum se cuvine pe cea de-a doua lor fiică.

image

„Am fluturi în stomac de fiecare dată când mă gândesc la ea. Micuţa noastră în foarte scurt timp va fi aici, iar noi suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile“, a dezvăluit Chef Florin Dumitrescu pe pagina lui de socializare.

image

„Dilema unui tată care în curând va avea doi copii: cum punem în maşină două cărucioare? Mi-am făcut temele, am studiat piaţa şi am găsit unul care corespunde criteriilor: stil, eleganţă, design urban, uşor, compact, şi, cel mai important, nu ne ocupa toată maşina. (…) Vă dau un sfat: nu urmaţi trenduri şi nu luaţi astfel de lucruri după ce e la modă. Vă veţi da seama cât de inutile şi greoaie sunt abia după ce le folosiţi. Testaţi întâi, puneţi în balanţă dacă e util şi uşor şi abia apoi cumpăraţi“, spune el ca un adevărat cunoscător.

„Yeeey, cu asta am terminat, mai avem pătuţul, biberoanele... multe...“, a mai scris juratul de la „Hell’s Kitchen“ pe Facebook.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique