FOTO Chef Scărlătescu a făcut Revelionul în Thailanda

9 ianuarie, 2015
chef catalin scarlatescu 2 jpeg

Departe de gerul din România, dar şi de tradiţionalele sarmale, juratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ s-a bucurat de temperaturile ridicate şi în timpul plimbărilor sale, dar şi în bucătăriile thai.

Departe de gerul din România, dar şi de tradiţionalele sarmale, juratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ s-a bucurat de temperaturile ridicate şi în timpul plimbărilor sale, dar şi în bucătăriile thai.

Pentru el, orice vacanţă sau excursie se transformă într-un pretext de a descoperi noi gusturi, reţete şi ingrediente. Pentru că niciodată nu pleacă din ţară doar pentru a se relaxa, nici anul acesta Chef Scărlătescu nu s-a abătut de la acest obicei. Aflat în Thailanda, pe insula Koh Samui, unde a petrecut Revelionul, juratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ a profitat de ocazie pentru a face cunoştinţă cu chefi locali şi pentru a învăţa o parte din secretele lor culinare.

image

„Am avut ocazia să mânânc în Koh Samui un preparat cu totul şi cu totul fabulos, cu vită Wagyu, o vită de origine japoneză considerată a fi una dintre cele mai scumpe din lume, alături de un sos de curry senzaţional. Nu m-am putut abţine şi am intrat în bucătăria restaurantului cu pricina, unde l-am cunoscut pe chef, Raden Kaew-U-Don. De la el am învăţat chiar atunci să prepar sosul respectiv. A fost foarte pietenos şi bucuros să îmi arate cum îl prepară, apoi am stat de vorbă şi am făcut schimb de poveşti culinare, ca între bucătari. Sunt fericit ori de câte ori pot să-mi îmbogăţesc cunoştinţele”, a povestit Cătălin Scărlătescu pentru wowbiz.ro.

image
image
image
image

Cucerit de preparatele asiatice, cheful de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” s-a delectat cu multe alte preparate locale, de la celebra supă Ton Yum, la farfurii delicioase cu peşte, fructe de mare, vită şi chiar şi lăcuste.

image
image
image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg