FOTO Cindy Crawford, neschimbată din anii ‘90

6 februarie, 2014
cindy png

Ea era regina catwalkului în anii ’90. As­tăzi, are 47 de ani şi este, în mod sur­prinzător, neschimbată. Şi nu vorbim doar de trupul pe care Cindy Crawford îl afişează şi acum cu mândrie în şedinţe foto cât se poate de sexy. Secretul ei? Produse cosmetice revoluţionare, dietă şi un stil de viaţă sănătos

If I Could Turn Back Time. Este titlul unei melodii de succes, dar, în cazul nostru, este vorba despre o altfel de reuşită. Cea a chirurgiei estetice.

Ea era regina catwalkului în anii ’90. As­tăzi, are 47 de ani şi este, în mod sur­prinzător, neschimbată. Şi nu vorbim doar de trupul pe care Cindy Crawford îl afişează şi acum cu mândrie în şedinţe foto cât se poate de sexy. Secretul ei? Produse cosmetice revoluţionare, dietă şi un stil de viaţă sănătos. Cel puţin asta promovează soţia lui Rande Gerber, când este întrebată dacă nu cumva a descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe. Cu toate că tot ea a recunoscut, într-un interviu din 2009, pen­tru jurnalistul Piers Morgan, că a frecventat ani buni cabinetul unui chirurg din Londra pentru tratamente cu Botox împotriva ridurilor. Doar atât? Dacă întrebăm în altă parte, mai exact pe chirurgii esteticieni, vom primi alt răspuns, ceva mai realist. „Cremele de faţă nu pot preveni lăsa­rea pielii, pe măsură ce îmbătrânim“, spune Dr. Dima, doctor specialist în medicina estetică, ci­tat de revista „Life &Style“. „Probabil că a făcut implanturi pentru volum, lucru evident mai ales la nivelul pomeţilor, cu un filler rezistent în timp, cum ar fi Artefill.“

Un alt specialist în chirigia estetică, Dr. Jon Perlman, din Beverly Hills, apreciază că fostul nume mare al modei n-a renunţat nici acum la Bo­tox, fiind de părere că toxina botulinică, injectată în frunte şi la coada ochilor, este cea care a aju­tat-o să aibă tenul neted şi riduri foarte fine. Vi se pare ciudat că Cindy nu are cearcăne? Şi aici pă­rerile sunt împărţite. Unii speculează că vedeta a făcut operaţii de îndepărtare a grăsimii de la nive­lul pleoapei inferioare (de aici şi aspectul adâncit al ochilor). Altele sunt de părere că, dimpotrivă, Cindy a apelat la implanturi la nivelul pleoapelor. Cu toate acestea, specialiştii sunt de acord că Cin­dy este un exemplu reuşit de folosire a chirurgiei estetice. „Arată natural şi nu foarte «lucrată». Ră­mâne un exemplu de frumuseţe clasică“, spune Perlman. Cu tot cu aluniţa din dotare!

image

1990 vs Acum

Frunte. „Absenţa liniilor de expresie de la nivelul frunţii arată că Cindy a apelat în mod regulat la injecţii cu Botox“, spune Dr. Dima.

Ochi. „Pare că şi-a făcut implanturi sub ochi. În tinereţe, nu avea acelaşi volum la nivelul acestora, iar acum se pare că a corectat neajunsul“, continuă esteticianul citat.

1990 vs Acum

Pomeţi. „Cindy pare să fi făcut o intervenţie de ridicare a pomeţilor cu ajutorul implanturilor“, este de părere şi Dr. Jon Perlman.

Buze. „Volumul buzelor ei arată că şi-a făcut mici injecţii, în special la nivelul celei superioare“, spune tot Perlman.

foto: guliver/rex features/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}