FOTO Cindy Crawford, pictorial curajos sau de blamat?

13 februarie, 2015
cindy crawford2 jpeg

A fost una dintre cel mai bine cotate fotomodele ale lumii şi pentru patru ani soţia actorului Richard Gere. Cariera sa de model i-a adus recunoaşterea la nivel mondial şi i-a umplut conturile considerabil, în 1995 fiind cel mai bine plătit fotomodel din lume, conform Forbes.

A fost una dintre cel mai bine cotate fotomodele ale lumii şi pentru patru ani soţia actorului Richard Gere. Cariera sa de model i-a adus recunoaşterea la nivel mondial şi i-a umplut conturile considerabil, în 1995 fiind cel mai bine plătit fotomodel din lume, conform Forbes.

În prezent, Cindy este soţia lui Rande Gerber, bărbat cu care s-a căsătorit în 1998, şi alături de care are doi copii: fiul Presley Walker (născut în 1999) şi fetiţa Kaia Gerber (născută în 2001).

Şi deşi se bucură de statutul de mamă full time, Cindy nu ratează ocazia să se implice în diferite campanii umanitare, ori să fie activă în proiecte care vizează frumuseţea femeilor indiferent de vârstă.

Aşa se face că Cindy (48 de ani) a apărut anul acesta într-un pictorial neretuşat pentru numărul din aprilie a revistei Marie Claire. Aceste imagini, considerate de unii drept revoltătoare, vor să demonstreze cum arată de fapt femeile, şi chiar fostele supermodele, la vârste de peste 40 de ani.

Pentru unii, aceste poze sunt eliberatoare, în contextul în care toate celebrităţile care apar pe coperţile revistelor par fără defecte, în timp ce pentru alţii, aceste poze cu Cindy sunt dezamăgitoare şi revoltătoare, având în vedere că este vorba de un fost fotomodel, care a acoperit de-a lungul carierei sale sute de coperţi ale celor mai prestigioase reviste.

image

În anul 2000, Cindy Crawford a renunţat la cariera de model, dedicându-se mai mult unor campanii publicitare realizate pentru diferite branduri. Cinci mai târziu, Cindy a reapărut în atenţia publicului lansând o colecţie de obiecte de mobilier, denumită: ”Cindy Crawford Home Collection”, care s-a dovedit a fi un succes. În anul 2011, fanii s-au bucurat să vadă că Cindy Crawford şi-a reluat cariera de model, apărând pe coperta revistei Vogue Mexico, în numărul din mai.Recente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg