FOTO Cleopatra Stratan împlineşte astăzi 12 ani

6 octombrie, 2014
10659337 867492096597290 8264514480684099331 n jpeg

O mai ţineţi minte pe fetiţa care rupea topurile cu melodia “Ghiţă”, pe vremea când avea doar 3 ani? Ei bine, acum Cleopatra a crescut şi, uşor-uşor, se transformă într-o domnişoară adorabilă.

O mai ţineţi minte pe fetiţa care rupea topurile cu melodia “Ghiţă”, pe vremea când avea doar 3 ani? Ei bine, acum Cleopatra a crescut şi, uşor-uşor, se transformă într-o domnişoară adorabilă.

Fiica artistului basarabean Pavel Stratan îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Cleopatra, care împlineşte 12 ani, e cunoscută publicului încă de acum 9 ani, de pe vremea când a lansat hitul “Ghiţă” şi albumul “La vârsta de trei ani”.

image

Unii spun că a meritat din plin să fie înscrisă de 6 ori în Cartea Recordurilor ca cel mai tânăr talent care are propriul său album, ca cel mai tânăr interpret care a avut un hit 6 săptămâni pe primul loc la nivel naţional, ca cel mai tânăr artist care a pimit onorariu de 10.000 euro pentru o singură piesă, ca cel mai tânăr muzician care a primit 3 premii MTV, ca cel mai tânăr cântăreţ care a susţinut un concert de 2 ore în faţa unui public numeros şi ca cel mai tânăr artist de succes.

image

Cleopatra Stratan a primit, pentru vânzări record, 2 discuri de au şi 3 discuri de diamant – trofeu acordat pentru prima dată în România

Melodiile ei au deja mulţi fani în întreaga lume, dar mai ales în Republica Moldova şi România, iar unele din ele au fost şi traduse în limba engleză, spaniolă şi rusă. Albumul "La vârsta de 3 ani" a fost lansat oficial în 5 ţări: Japonia, Taiwan, Korea, Spania, şi Mexic.

În decembrie 2006, tatăl Cleopatrei a anunţat că ea nu va mai cânta public până îşi va lansa următorul album.

image

Din 2006 până în 2009 Cleopatra Stratan a lansat 3 albume, 7 videoclipuri şi o păpuşă care-i poartă numele.

Acum, Cleopatra s-a transformat într-o domnişoară şi este bună prietenă cu fiica lui Liviu Vârciu, Carmina.

image

Şi, pentru că este suficient de mare, tatăl ei a acceptat anul acesta ca ea să plece într-un turneu în străinătate, după ce ani la rând a dat muzica pe şcoală.

"Fiica mea este un elev eminent. Nu va renunţa la muzică, deoarece asta este viaţa ei. În momentul în care va scoate o nouă melodie, se va prezenta din nou în faţa publicului, însă va avea cel mult două concerte pe an, probabil la Sala Polivalentă", declara artistul. "Este extrem de talentată şi sunt convins că îşi va recâştiga publicul prin melodiile sale", a povestit Pavel într-un interviu preluat de Pro TV.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg