FOTO Clint Eastwood, un iubit toxic. Şi-a forţat partenera să facă avorturi în timp ce o înşela şi făcea copii cu altă femeie

9 octombrie, 2021
1 clint eastwood profimedia 0402712284 jpg jpeg

„Îmi pare rău că este cum este. Totuşi, cu toate că lumea îşi va da seama cum e el, pentru mine a fost mult mai groaznic (sic) să descopăr adevărata lui faţă”, spune Sondra Locke, iubita lui timp de 14 ani, în autobiografia sa.

Când Sondra Locke a fost distribuită alături de Clint Eastwood în filmul The Outlaw Josey Wales (1976), frumoasa blondină n-avea nicio idee cât de mult avea să se schimbe viaţa ei. Cei doi actori au devenit un cuplu şi, la scurt timp, s-au mutat împreună într-o casă din Bel-Air, conform celor relatate de The Hollywood Reporter. Amorezii au continuat să lucreze împreună, apărând în mai multe pelicule. 

Totul părea în regulă între cei doi până când, 14 ani mai târziu, Sondra şi-a dat seama că viaţa ei alături de superstarul hollywoodian nu era nici pe departe ceea ce îşi dorea. În 1989, nu numai că relaţia lor era cât se putea de toxică, fără nicio şansă de-a redeveni vrodată frumoasă, dar a şi avut un final răsunător, cu două procese intentate lui.

Guardian susţine că idila lor a fost una dintre cele mai toxice relaţii care au existat la Hollywood. Cum altfel să definească o povestea de iubire în care el o forţează pe ea să avorteze pentru simplul motiv că considera că nu era loc pentru un copil în viaţa lor?!

Avorturi forţate

Actriţa a detaliat tortura pe care a suportat-o de-a lungul celor 14 ani de idilă cu Eastwood în cartea sa The Good, the Bad and the Very Ugly: A Hollywood Journey. „Lui Clint nu-i plăcea să am sterilet, nu se simţea deloc confortabil cu asemenea metodă contraceptivă. Nu agrea nici pilulele contraceptive, aşa că mi-a recomandat o clinică specială la Spitalul Cedars, unde ne învăţau o metodă «naturală» de contracepţie”, a dezvăluit actriţa.

„Era un sistem prin care cei care-şi doreau copii puteau stabili zilele fertile. Bineînţeles că putea fi folosit pentru fix motivul invers. Nu numai că m-au învăţat metoda, dar eram monitorizată constant prin controale regulate de-a depisa o eventuală sarcină”, a continuat aceasta.

Nu era ceva ce-şi dorea să facă, însă i-a făcut pe plac iubitului ei. „Întregul proces era ciudat şi presupunea să-mi iau temperatura în fiecare dimineaţă şi să menţin un calendar. Era solicitant şi, până la urmă, a dat rateu de două ori.” De cele două dăţi, avorturile i-au afectat destul de serios starea psihică, însă ele n-au fost singurul motiv de mare dezamăgire şi suferinţă a actriţei.

Infidelitate crasă

Locke a rămas şocată când a descoperit că iubitul ei nu numai că o forţa pe ea să avorteze, dar, în tot acest timp, avea o relaţie intimă cu altă femeie, Jacelyn Reeves, cu care făcuse deja doi copii.

Situaţia devenise atât de problematică între cei doi iubiţi, încât Clint s-a apucat, într-o bună zi, să schimbe yala de la casa lor, cât timp ea era plecată la serviciu. Conform celor publicate de Radar Online, actorul a luat toate lucrurile Sondrei şi le-a încuiat într-un spaţiu de depozitare, inclusiv hainele ei, maşinile şi papagalul pe care-l avea.  

Timp de 14 ani, Locke a suportat toate hachiţele lui Eastwood, însă, la finalul idilei lor, şi-a spus că trebuie să ia atitudine şi l-a dat în judecată pe Clint. Din păcate, actriţa a fost diagnosticată cu cancer la sân pe timpul procesului, lucru care a forţat-o pe vedetă să renunţe la bătălie şi să se mulţumească cu o înţelegere prin care primea 1,5 milioane de dolari şi un contract de muncă de trei ani cu Warner Bros.

Dreptul de a munci

Din păcate, contractul cu Warner Bros n-a fost dus până la capăt, actriţa acuzându-l pe Eastwood că s-a implicat în toată înţelegerea pentru a o distruge. În 1995, Sondra l-a dat din nou în judecată pe Clint acuzându-l că a făcut întotdeauna în aşa fel încât ea să nu poată câştiga prea mulţi bani.

“Procesul n-a fost niciodată despre bani, ci despre lupta mea de a-mi păstra drepturile profesionale”, a dezvăluit actriţa, care-şi dorea un final fericit „după cinci ani de tortură”.

În autobiografia sa, Sondra l-a descris pe Clint Eastwood ca fiind un om rece, egoist, copilăros şi laş. Gelos, josnic, un gunoi, de fapt. „Îmi pare rău că este cum este. Totuşi, cu toate că lumea îşi va da seama cum e el, pentru mine a fost cu mult mai groaznic (sic) să descopăr adevărata lui faţă. L-am iubit. M-am încredinţat cu totul lui”, declara actriţa.

Locke a pierdut, în final, lupta cu cancerul la sân la 74 de ani, suferind un infarct la ea acasă, în Los Angeles, pe 3 noiembrie 2018.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg