FOTO Concertul lui Lady Gaga, în cifre

16 august, 2012
img 1241 jpeg

Concertul pe care artista îl va susţine astăzi, în Piaţa Constituţiei din Capitală, se va desfăşura pe o scenă cu o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi şi va implica 850 kilowaţi de lumină şi 600 kilowaţi de sunet, informează organizatorii.

Concertul pe care artista îl va susţine astăzi, în Piaţa Constituţiei din Capitală, se va desfăşura pe o scenă cu o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi şi va implica 850 kilowaţi de lumină şi 600 kilowaţi de sunet, informează organizatorii.

Pentru a pregăti scena, Lady Gaga a trimis în ţară 55 de TIR-uri cu echipament şi cu recuzită, iar circa 200 de persoane au pus la punct toate detaliile acestui recital, ce face parte din cadrul turneului The Born This Way Ball.

image

Potrivit organizatorilor concertului Lady Gaga la Bucureşti, Emagic, scena amplasată în Piaţa Constituţiei este cea mai mare folosită vreodată de un artist internaţional într-un turneu.

Scena are o deschidere de 150 de metri şi o înălţime de 26 de metri. Scena a fost adusă în 20 de TIR-uri şi la construcţia sa au lucrat 45 de oameni, timp de patru zile, fiind montată cu ajutorul a 10 utilaje: două macarale de 60 de tone, şapte stivuitoare şi un cherrypicker. De asemenea, echipamentul de sunet şi lumini a fost transportat în alte 22 de TIR-uri.

image

O zi întreagă a durat finalizarea decorurilor concepute sub formă unui castel gotic, cu multe turnuri, incluzând şi capcane medievale, precum şi montarea ecranelor ce se vor întinde pe o suprafaţa de sute de metri pătraţi.

image

Întregul show implică

de lumină şi

de sunet. Efectele speciale pregătite pentru show vor necesita o tonă de dioxid de carbon, iar echipa artistei a venit cu propriile generatoare pentru acest eveniment, fiecare având un

.

În plus, solista va beneficia de 50 de cabine, săli şi birouri şi de un cort de aproximativ 200 mp, unde vor fi aşezate toate costumele şi accesoriile divei. Garderoba ei va fi păzită 24 de ore din 24 de trei agenţi de pază nefumători. În culise vor mai fi amenajate: o bucătărie specială pentru bucătarul ei personal, o sală de mese, un studio de repetiţii, o cabină pentru machiaj şi coafură, dar şi un „vanity room“, unde artista se va putea răsfăţa cu masaj şi tratamente de relaxare înainte şi după concert.

image

Cât despre onorariu, Lady Gaga va încasa un milion de dolari pentru reprezentaţia de la Bucureşti.

image

Foto: arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg