FOTO Conchita Wurst la Globurile de Aur – Uite ce a purtat

12 ianuarie, 2015
conchita wurst rochie golden globes jpeg

Nimeni nu se aştepta să-l vadă pe covorul roşu pe artistul travestit care a câştigat anul trecut concursul Eurovision. Şi, ca de fiecare dată, apariţia lui a stârnit rumoare şi reacţii contradictorii.

Nimeni nu se aştepta să-l vadă pe covorul roşu pe artistul travestit care a câştigat anul trecut concursul Eurovision. Şi, ca de fiecare dată, apariţia lui a stârnit rumoare şi reacţii contradictorii.

Dacă unii au aplaudat la scenă deschisă prezenţa sa la gala celor mai importante premii din industria cinematografică de până în Oscaruri, alţii s-au uitat chiorâş la cel care a păşit, în rochie, dar cu nelipsita barbă pe covorul roşu.

image

Thomas Neuwirth alias Conchita Wurst sau „femeia cu barbă“, cum mai este cunoscut artistul travestit austriac, a stârnit curiozitate şi rumoare nu pentru că era un bărbat îmbrăcat cu o rochie decoltată şi care purta pantofi cu toc, ci pentru că afişa un mix neobişnuit de feminitate şi masculinitate.

„Întotdeauna încercaţi să vedeţi dincolo de cortină“, şi-a îndemnat ea fanii, via Facebook, la câteva ore după această apariţie ieşită din comun.

image

Mesajul Conchitei este, însă, unul clar: egalitate între sexe, rase şi orientări sexuale, apel la toleranţă şi la respectarea libertăţilor omului. Iar, în contextul evenimentelor de la Paris, prezenţa sa la Globurile de Aur – un eveniment cu largă expunere – poate fi considerată un gest politic.

„Globurile de Aur reprezintă un eveniment care aduce toată strălucirea hollywoodiană în casele de pe întreaga planetă. Dar să nu uităm că astfel de evenimente sunt manifestări ale diversităţii şi ale seriozităţii din zona divertismentului, ca forme de artă. Incidentele din ultima vreme din Europa ne-au arătat că libertatea de exprimare se află sub asediu. Să ne unim şi să continuăm împreună lupta noastră neîntreruptă pentru pace şi libertate – şi pentru libertatea de exprimare!“, a mai scris Conchita, ca un manifest, aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată când apare la evenimente de asemenea calibru.

image


Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia