FOTO Corina Bud este o fată sexy din Balcani, în noul ei clip

22 mai, 2015
corina2 jpeg

Corina e sexy şi-i place să arate asta cât se poate de mult, în apariţiile ei publice. Iar noul ei videoclip, “Fete din Balcani”, featuring Mira/Skizzo, este un exemplu în acest sens, fiind vorba despre un clip plin de forţă şi dinamism, amuzant şi sexy

Corina e sexy şi-i place să arate asta cât se poate de mult, în apariţiile ei publice. Iar noul ei videoclip, “Fete din Balcani”, featuring Mira/Skizzo, este un exemplu în acest sens, fiind vorba despre un clip plin de forţă şi dinamism, amuzant şi sexy în aceeaşi măsură.

“Eu am avut întotdeauna încredere în puterea seducţiei şi carisma femeilor de la noi. Fete din Balcaniva face însă o revoluţie! Trebuie să ne asumăm calităţile acestea şi să arătăm tuturor cine are controlul! Fete din Balcanieste un clip despre femeile care nu se tem să arate cât sunt de speciale, despre forţa amazoanelor din Est! Un clip foarte colorat şi un spectacol al frumuseţii – am alături 40 de dansatoare extrem de sexy şi talentate, dar şi nişte băieti foarte frumoşi”, spune Corina Bud despre videoclipul care se va lansa curând.

image

Timbrului inconfundabil al Corinei i se asociază un adevarat spectacol vizual: 40 de dansatoare sexy le vor arăta celor patru bărbaţi prezenţi în videoclip ce înseamnă “Girl Power” – libertatea de a acţiona dincolo de prejudecăţi, seducţie şi forţă.

Cei care vor viziona videoclipul o vor descoperi pe Corina în ipostaze spectaculoase: de la machiaj, ţinută şi până la atitudine. Scena în care Corina, îmbrăcată doar într-un costum de baie, spală cu spumă colorată o maşină plină cu bărbaţi, iar la sfârşit este nevoie de un extinctor pentru a potoli spiritele, este una dintre cele mai amuzante din clip.

image


Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}