FOTO Corp de atlet: Venus Williams şi Michael Phelps, nud pentru o revistă sportivă

9 iulie, 2014
1 39 jpeg

Canalul de televiziune sportivă ESPN a inclus, în numărul revistei lor cu tema dedicată trupurilor 2014, pictoriale nud cu campionii sportului, precum tenismana Venus Williams, înotătorul Michael Phelps şi alţi profesionişti.

Canalul de televiziune sportivă ESPN a inclus, în numărul revistei lor cu tema dedicată trupurilor 2014, pictoriale nud cu campionii sportului, precum tenismana Venus Williams, înotătorul Michael Phelps şi alţi profesionişti.

Campioana la tenis în vârstă de 34 de ani, Venus, şi-a etalat corpul intens tonifiat şi ferm într-un decor de mătase albă, sub cerul senin, fără a i se vedea, însă, nimic indecent. “Nu mi-am făcut griji până a trebuit să merg în studio, fără haine”, spune frumoasa vedetă cu trup perfect, clasată pe locul 5 în topul mondial. “Dacă m-aş fi gândit mai bine, cred că erau mai puţine şanse” spune sora mai mare a Serenei Williams – care a pozat şi ea pentru publicaţie, nud, în 2009.

image

Şi medaliatul olimpic cu 18 medalii de aur pentru înot a pozat nud, într-un cadru perfect pentru a se simţi relaxat total: în bazinul de înot. Atletul american de 29 de ani poartă ochelarii speciali şi îşi expune linia bronzului, cât şi contururile musculoase şi masculine ale muşchilor corpului său, pe coperta ESPN. Este unul dintre cei mai apreciaţi sportivi pe care îi ştim şi ne bucurăm că s-a reîntors la activitatea sportivă, din aprilie anul acesta. “M-am îngrăşat şi mi-am ieşit din formă”, spune Phelps despre silueta sa din timpul retragerii din activitate. “A fost greu pentru că mereu am mâncat ce am vrut, când am vrut”, a adăugat, referindu-se la cele 10 kilograme pe care le-a luat în acest timp.

image

FOTO WENN, ESPNRecente pe Ok! Magazine

Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg