FOTO Cum a ajuns Monica Columbeanu să le cunoască pe rudele lui Michael Jackson?

14 octombrie, 2012
644509 366838393397815 86269961 n jpeg

Deunăzi, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu s-a fotografiat alături de copiii lui Michael Jackson şi cu una dintre surorile starului.

Deunăzi, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu s-a fotografiat alături de copiii lui Michael Jackson şi cu una dintre surorile starului.

Aceştia n-au fost decât o parte a celebrităţilor hollywoodiene întâlnite de Monica la petrecerea organizată de partenerul său, cu ocazia lansării unei băuturi cu ginseng. După cum aţi ghicit deja, probabil, este vorba despre Mr. Pink, despre care se spune că are o avere fabuloasă şi care ar avea cunoştinţe importante printre vedetele de peste Ocean.

vezi aici galeria foto Cel puţin, asta s-a văzut şi la party-ul privat organizat la exclusivistul hotel The Regent Beverly Wilshire (unde s-a filmat, în trecut, pelicula „Pretty Woman“), unde au sosit invitaţi precum La Toya Jackson împreună cu copiii lui Michael, Paris, Prince Jackson şi Blanket, dar şi Lindsay Lohan, Jerry Bruckheimer, Wayne Gretzky, Mario Lopez, Max Ryan şi Kimora Lee Simmons.

image

Cert e că Monica, care a revenit la numele său de fată, Gabor, are parte de cele mai bune zile din viaţa ei. O confirmă şi creatorul de modă român Cătălin Botezatu, aflat zilele acestea într-o deplasare în America şi care spune despre ea că e „minunată, de o eleganţă desăvârşită. (...) Este foarte respectată la Hollywood, datorită caracterului ei frumos şi a personalităţii calde. Ea şi Mr.Pink trăiesc o iubire sinceră şi formează un cuplu neaşteptat de frumos. Sincer să fiu, nu am văzut un cuplu legat de o iubire mai sinceră decât cea pe care o trăiesc ei. Sunt onorat şi fericit să fiu prietenul lor“.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg