FOTO Cum a fost vacanţa lui Ellie White din Malaga

19 ianuarie, 2015
ellie white copil marbella jpeg

Ellie White a petrecut, săptămâna trecută, prima vacanţă în străinătate alături de logodnicul ei, Doru Tinca, şi de fiul lor, Mihai, în vârstă de doi ani. Au ales ca destinaţie o zonă caldă, însă nu departe de România pentru ca

Ellie White a petrecut, săptămâna trecută, prima vacanţă în străinătate alături de logodnicul ei, Doru Tinca, şi de fiul lor, Mihai, în vârstă de doi ani. Au ales ca destinaţie o zonă caldă, însă nu departe de România pentru ca zborul să nu îl obosească pe micuţul ei, dar nici să îi afecteze sarcina.

Artista a petrecut o săptămână de neuitat în Malaga, în sudul Spaniei, ocazie cu care s-a relaxat după perioada încărcată din preajma Revelionului, când a avut şapte concerte.

Ellie s-a cazat, alături de familia ei, la un hotel situat chiar pe plajă. Au avut astfel ocazia să admire răsăritul zi de zi, de la balconul camerei de hotel.

“A fost foarte relaxant. Ne-am plimbat pe malul Marii Mediterane, am vizitat muzeul maritim din oraş, muzeul Picasso, catedrale superbe. La un moment dat, Mihăiţă ne-a scăpat din mâini în aglomeraţie şi a fugit într-o piaţă centrală. Ne-am panicat. L-am găsit lângă scuterul unui poliţist. Era fascinat şi voia sa se urce pe el. Am avut nococul că domnul poliţist era foarte amabil şi a intrat în joc. L-a lăsat să îl urcăm pe şaua vehiculului. Mihai era tare fericit. Era fascinat şi de uniforma şi şapca politistului. La fel s-a întâmplat şi în Marbella. A pus ochii pe motocicleta unui poliţist şi nu ne-am putut înţelege până când nu s-a văzut călare pe ea. Ne-am întors din Malaga cu bateriile încărcate, optimişti şi pregătiţi de muncă. Mai am patru luni de sarcină, însă voi cânta până în ultima lună, mai ales acum că am propriul band, un vis mai vechi de-al meu”, declară Ellie White.

Artista este însărcinată şi va aduce pe lume cel de-al doile copil la sfârşitul lunii mai.

image
image
image

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate