FOTO Cum arată casa Conchitei Wurst

21 octombrie, 2014
conchita1 jpeg

Odată cu câştigarea Eurovisionului, „femeia cu barbă“ are tot mai mult succes pe scena internaţională. Artistul travestit austriac trăieşte pe picior mare şi nu-şi refuză nicio plăcere. Uite în ce lux trăieşte la Paris.

Odată cu câştigarea Eurovisionului, „femeia cu barbă“ are tot mai mult succes pe scena internaţională. Artistul travestit austriac trăieşte pe picior mare şi nu-şi refuză nicio plăcere.

Thomas „Tom” Neuwirth alias Conchita Wurst este personajul momentului în muzica internaţională. După ce a câştigat Eurovisionul cu piesa “Rise Like a Phoenix”, lumea a devenit tot mai interesată de acest nume, cu care se asociază adesea evenimentele pentru drepturile minorităţilor sexuale, dar şi ale egalităţii de şanse şi ale păcii, în general.

„Conchita este o persoană reală. Prietenii mei ar spune că sunt amuzantă şi o femeie iubitoare. M-am născut în Columbia, însă m-am mutat cu părinţii în Germania când eram copil. Acum patru ani mi-am întâlnit soţul în Paris, pe Jacques. Am decis să începem o nouă viaţă în Viena", a declarat Conchita pentru wiwibloggs.com.

Conchita e căsătorită de cinci ani cu Jacques Patriaque, un dansator de cabaret, iar în 2013 a ajutat la crearea primului Festival Boylesque, varianta masculină a show-urilor de cabaret.

Acum, ea va avea propriul show, între 9 şi 15 noiembrie, în celebrul Crazy Horse, templul erotismului parizian.

Odată cu acest nou proiect, dar şi cu ofertele ce vin în cascadă (a susţinut un discurs şi a cântat în faţa Parlamentului European, urmează să devină una dintre vocile de pe coloana sonoră a filmului de animaţie “Pinguinii din Madagascar”), Conchita şi Jacques au decis să se mute la Paris.

image

Aici locuiesc într-un loft luxos, unde Conchita şi-a amenajat un dressing impresionant în care găsim rochii create special pentru ea de Jean-Paul Gaultier, pantofi Louboutin şi lenjerie intimă de la Karl Lagerfeld. Aici, printre parfumuri, bijuterii şi lucruri frumoase, artista se simte la adăpost de orice discriminare, iar Parisul pare s-o fi primit cu braţele deschise.

image
image

"Două inimi bat în pieptul meu. Persoană privată Tom Neuwirth şi artista Conchita Wurst sunt două persoane care se respectă una pe cealaltă din inimă. Sunt două caractere individuale, cu două poveşti diferite, dar cu un mesaj comun pro-toleranţă şi împotriva discriminării", scrie Conchita în biografia publicată pe site-ul său.

image

"Fiecare trebuie să-şi trăiască viaţa cum doreşte, atâta vreme cât nimeni nu este afectat de asta şi câtă vreme nimeni nu este îngrădit de acest lucru", este mesajul prin care Conchita îndeamnă la acceptare.

Foto: pagina oficială, capturi “Gala”Recente pe Ok! Magazine

Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg