FOTO Cum arată Eva Mendes la 5 luni de când a născut

11 martie, 2015
eva salute 467 jpeg

Are o fetiţă cu unul din bărbaţii irezistibili ai Hollywoodului şi este şi ea una din alesele celebrităţii. Iar cu un aşa corp, la doar cinci luni după naştere, tare am dori să ştim cum reuşeşte.

Are o fetiţă cu unul din bărbaţii irezistibili ai Hollywoodului şi este şi ea una din alesele celebrităţii. Iar cu un aşa corp, la doar cinci luni după naştere, tare am dori să ştim cum reuşeşte.

image

Eva Mendes şi Ryan Gosling au devenit părinţi abia acum câteva luni şi am început să-i vedem tot mai împreună în ultima vreme, arătând amândoi fabulos, ca întotdeauna. Nu-i de mirare că actriţa de 41 de ani proaspăt împliniţi săptămâna trecută apare în paginile revistei internaţionale “Women’s Health”, pozând cu încredere în rochii mulate, foarte feminine şi revelatoare. Eva se bucură să fie pentru prima dată mamă, cu toate nopţile pierdute, şi recunoaşte că mizează pe fitness şi alimentaţie sănătoasă pentru a arăta ca şi cum nici n-ar fi purtat vreo sarcină recent.

Eva Mendes says she won't give motherhood advice because she hasn't "earned that right" yet: http://t.co/SAEHpJxDEQ pic.twitter.com/MDlO1lATKZ — PEOPLE Babies (@CBBVips) March 10, 2015

Eva Mendes says she won't give motherhood advice because she hasn't "earned that right" yet: http://t.co/SAEHpJxDEQ pic.twitter.com/MDlO1lATKZ

— PEOPLE Babies (@CBBVips) March 10, 2015

“Nu-mi place, dar m-am obişnuit”, spune actriţa, referindu-se la jogging, alergarea de viteză şi ridicările de greutăţi pe care le urmează de atâta timp. “Le combin cu yoga de obicei”. De asemenea, Eva nu a mai m\ncat carne de 6 ani. „Imediat ce am renunţat la carne, m-am simţit mai bine. După un an, deja pielea mea era mai luminoasă şi mai sănătoasă”, spune ea pentru revista menţionată, pentru care a realizat unul din rarele sale pictoriale post-naştere.

FOTO WOMEN'S HEALTHRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko